Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και η Ελενα Χριστοπούλου έβαλαν ποδιά και έφτιαξαν σπιτική πίτσα -Το ξεκαρδιστικό βίντεο στο Instagram - iefimerida.gr

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και η Ελενα Χριστοπούλου έβαλαν ποδιά και έφτιαξαν σπιτική πίτσα -Το ξεκαρδιστικό βίντεο στο Instagram

H Ηλιάνα Παπαγεωργίου και η Έλενα Χριστοπούλου
H Ηλιάνα Παπαγεωργίου και η Έλενα Χριστοπούλου έβαλαν ποδιά και έφτιαξαν πίτσα /Φωτογραφία: NDP Photo Agency
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και η Έλενα Χριστοπούλου αποφάσισαν να μπουν στην κουζίνα και να φτιάξουν σπιτική πίτσα.

Οι δύο γυναίκες του Greece’s Next Top Model ένωσαν τις δυνάμεις τους με το μοντέλο Βασιλική Ρούσσου για να φτιάξουν homemade πίτσα. Τα τρία κορίτσια μοιράστηκαν στο Instagram το απίθανο βίντεο με την δημιουργική τους πλευρά στην κουζίνα. Το αποτέλεσμα ή ξεκαρδιστικό!

Η Ηλιάνα και η Βασιλική φορούν λουλούδια στο κεφάλι τους ενώ η Έλενα διάλεξε ένα κόκκινο πουά μαντήλι. Μάλιστα, έχουν βάλει κάποιο φίλτρο των social media και ακούγονται σαν καρτούν. Είναι τέλειες και λαχταριστές που φτιάχτηκαν με χαρά, φαντασία και γέλιο, όπως αναφέρει η Ηλιάνα.

Δείτε το ξεκαρδιστικό βίντεο με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και την Έλενα Χριστοπούλου στο Bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ