Απίστευτη σκηνή στο Περού: Ζωγράφος έπεσε από εννιά μέτρα επειδή ένας παππούς του γκρέμισε τη σκάλα [βίντεο] - iefimerida.gr

Απίστευτη σκηνή στο Περού: Ζωγράφος έπεσε από εννιά μέτρα επειδή ένας παππούς του γκρέμισε τη σκάλα [βίντεο]

H στιγμή που ο ζωγράφος σωριάζεται στο έδαφος στη Λίμα του Περού
H στιγμή που ο ζωγράφος σωριάζεται στο έδαφος στη Λίμα του Περού / Φωτογραφία: YouTube
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια απίστευτη σκηνή κατέγραψε κάμερα ασφαλείας τη δεύτερη μέρα των Χριστουγέννων στο Περού, όταν ένας συνταξιούχος σε αναπηρικό αμαξίδιο βγήκε εκτός εαυτού.

Όπως φαίνεται από το βίντεο, που κάνει το γύρο του Διαδικτύου, ο συνταξιούχος προχωρούσε σ’ ένα πεζοδρόμιο, όταν στο διάβα του βρέθηκε μια σκάλα, πάνω στην οποία ήταν ανεβασμένος ένας ζωγράφος που ζωγράφιζε την πρόσοψη ενός κτιρίου. Μάλιστα για να σταθεροποιήσει τη σκάλα του ο τελευταίος την έδεσε σε μια πόρτα.

Ο συνταξιούχος, που έχει φήμη καβγατζή στη συγκεκριμένη γειτονιά της πρωτεύουσας του Περού, Λίμα, άρχισε να ταρακουνά τη σκάλα μέχρι που ο 46χρονος ζωγράφος, ονόματι Φερντάντεζ Σάντσεθ, σωριάστηκε στο έδαφος πέφτοντας από ύψος εννέα μέτρων. Αν και έπεσε με την πλάτη από τέτοιο ύψος ο 46χρονος κατάφερε μετά από λίγο να σταθεί στα πόδια του με τη βοήθεια δύο περαστικών που έσπευσαν να τον βοηθήσουν. Και μπορεί να κατέληξε στο νοσοκομείο με πόνους στη μέση, αλλά όπως αναφέρουν τοπικά ΜΜΕ, δεν υπέστη σοβαρό τραυματισμό.

Η αστυνομία του Περού προσπαθεί να εντοπίσει μέσω του βίντεο τον δράστη, όπως αναφέρει το RPP Noticias. Περίοικος δήλωσε ότι ο συνταξιούχος πάντα εξοργίζεται όταν συναντά εμπόδια στο δρόμο του και ξεσπά σε βρισιές.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Περού σκάλα ζωγράφος συνταξιούχος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ