Βίντεο: Το ταξίδι του Πούτιν στη Σ. Αραβία ήταν γεμάτο απρόοπτα - iefimerida.gr

Βίντεο: Το ταξίδι του Πούτιν στη Σ. Αραβία ήταν γεμάτο απρόοπτα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Επίσημη επίσκεψή στο Ριάντ πραγματοποίησε ο Ρώσος Πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν. Η διαμονή του, όμως, στην πρωτεύουσα της Σαουδικής Αραβίας ήταν γεμάτη απρόοπτα.

Αρχικά άκουσε κατά τη διάρκεια της επίσημης υποδοχής του στο παλάτι, ο Βλαντιμίρ Πούτιν άκουσε ίσως την χειρότερη εκτέλεση του ρωσικού εθνικού ύμνου. Λίγο αργότερα το γεράκι που χάρισε στον βασιλιά Σαλμάν δεν έδειξε να το απολαμβάνει καθόλου καθώς κουτσούλησε μέσα στο παλάτι. Επόμενος σταθμός του Ρώσου Προέδρου θα είναι το Άμπου Ντάμπι, στην πρώτη του επίσκεψη στα ΗΑΕ από το 2007.

Αξίζει, πάντως, να σημειωθεί ότι δεν είναι η πρώτη φορά που η στρατιωτική ορχήστρα της Σαουδικής Αραβίας παραποιεί έναν εθνικό ύμνο. Πριν δύο χρόνια, κατά τη διάρκεια της επίσκεψης στο Ριάντ του Ντόναλντ Τραμπ, αντίστοιχη τύχη είχε και ο εθνικός ύμνος των ΗΠΑ.

Δείτε τα δύο απρόοπτα στο βίντεο του iefimerida.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ