ΝΒΑ 360: Παράλληλη, ζωντανή μετάδοση 8 αγώνων από τα παρκέ του ΝΒΑ, αποκλειστικά στην Cosmote TV - iefimerida.gr

ΝΒΑ 360: Παράλληλη, ζωντανή μετάδοση 8 αγώνων από τα παρκέ του ΝΒΑ, αποκλειστικά στην Cosmote TV

ΝΒΑ 360: Παράλληλη, ζωντανή μετάδοση 8 αγώνων από τα παρκέ του ΝΒΑ αποκλειστικά στην Cosmote TV
ΝΒΑ 360: Παράλληλη, ζωντανή μετάδοση 8 αγώνων από τα παρκέ του ΝΒΑ αποκλειστικά στην Cosmote TV
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η εκπομπή ΝΒΑ 360, επιστρέφει στην COSMOTE TV, με 5ωρο ζωντανό σχολιασμό και παράλληλη κάλυψη 8 αγώνων του ΝΒΑ που θα είναι σε εξέλιξη, τη Δευτέρα 20/1, ημέρα μνήμης του Martin Luther King για τους Αμερικανούς.

Οι παίκτες του καλύτερου πρωταθλήματος μπάσκετ θα γιορτάσουν αυτή τη μέρα στα παρκέ και η COSMOTE TV θα μεταφέρει το κλίμα ζωντανά και αποκλειστικά μέσα από το COSMOTE SPORT 4HD. Η εικόνα θα περνά από γήπεδο σε γήπεδο και οι τηλεθεατές θα έχουν στη διάθεσή τους όλες τις ξεχωριστές στιγμές, μόλις αυτές συμβαίνουν

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το πρόγραμμα του ΝΒΑ 360 που θα ξεκινήσει στις 21.30 και θα ολοκληρωθεί στις 02.30, περιλαμβάνει την κάλυψη των αγώνων Ατλάντα Χοκς - Τορόντο Ράπτορς, Μπρούκλιν Νετς - Φιλαδέλφια 76ερς, Κλίβελαντ Καβαλίερς - Νιου Γιόρκ Νικς, Μαϊάμι Χιτ - Σακραμέντο Κινγκς, Μέμφις Γκρίζλις - Νιού Όρλεανς Πέλικανς, Μιλγουόκι Μπάκς- Σικάγο Μπουλς, Σάρλοτ Χόρνετς - Ορλάντο Μάτζικ και Χιούστον Ρόκετς - Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ.

Η αγωνιστική δράση της ημέρας, δεν σταματά με τη λήξη του ΝΒΑ 360, καθώς στο πρόγραμμα της COSMOTE TV περιλαμβάνονται, επίσης, τα παιχνίδια Μπόστον Σέλτικς - Λος Άντζελες Λέικερς (02.30, COSMOTE SPORT 4HD) και Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς - Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς (05.00, COSMOTE SPORT 7HD). Επίσης, το ματς του Γιάννη Αντετοκούνμπο και των Μπακς με τους Μπουλς που συμπεριλαμβάνεται στο πρόγραμμα του ΝΒΑ 360, θα μεταδοθεί ολόκληρο από το COSMOTE SPORT 7HD (00.00). 

Στο πρόγραμμα της COSMOTE TV ανήκει η αποκλειστική μετάδοση αγώνων από το NBA, με τους συνδρομητές να έχουν στη διάθεσή τους πάνω από 250 live μεταδόσεις τον χρόνο και καθημερινή δράση σε ζωντανή μετάδοση καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν από τους κορυφαίους μπασκετμπολίστες του κόσμου, μεταξύ των οποίων και ο MVP Γιάννης Αντετοκούνμπο. Παράλληλα, οι φίλοι του μπάσκετ μπορούν να απολαύσουν ακόμα περισσότερους αγώνες σε prime time ώρες ζωντανά στα κανάλια COSMOTE SPORT, καθώς και όλες τις σημαντικές στιγμές της σεζόν, όπως τα Christmas Day Games, το NBA All Star Weekend, τα play-off του πρωταθλήματος, τους τελικούς καθώς και το NBA Draft.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ NBA cosmote tv
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ