Τραγικός θάνατος δύο νεαρών στην Αλίαρτο- Πνίγηκαν σε αυτοκίνητο που έπεσε μέσα σε αρδευτικό κανάλι [εικόνες& βίντεο] - iefimerida.gr

Τραγικός θάνατος δύο νεαρών στην Αλίαρτο- Πνίγηκαν σε αυτοκίνητο που έπεσε μέσα σε αρδευτικό κανάλι [εικόνες& βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία στην Αλίαρτο της Βοιωτίας από τον χαμό δύο νέων παιδιών ηλικίας 16 και 21 ετών τα οποία πνίγηκαν μέσα στο αυτοκίνητο που επέβαιναν μαζί με 3 φίλους τους και το οποίο άγνωστο πως έπεσε μέσα σε αρδευτικό κανάλι.

Όλα έγιναν γύρω στις 06:30 το πρωί, όταν η παρέα επέστρεφε από ένα πανηγύρι στο Διόνυσο κοντά στον Ορχομενό. Επιστρέφοντας στην Αλίαρτο ο οδηγός έχασε τον έλεγχο και το αυτοκίνητο έπεσε σε αρδευτικό κανάλι στην περιοχή της Κωπαΐδας.

Διερχόμενος αγρότης που πήγαινε με το τρακτέρ στο χωράφι του διαπίστωσε τι είχε συμβεί.
Πλησίασε το τρακτέρ στο κανάλι, έδεσε το αυτοκίνητο με συρματόσχοινο και το τράβηξε έξω από το νερό.

Έσπασε την πίσω πόρτα και έβγαλε τα παιδιά. Ταυτόχρονα ενημέρωσε τις Αρχές.Δυστυχώς δυο από τα πέντε παιδιά, ένας 16χρονος και ένας 21χρονος πνίγηκαν στο κανάλι. Τα ακριβή αίτια του θανατηφόρου τροχαίου ερευνά η τροχαία Λιβαδειάς.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ