Το λαϊκό δικαστήριο που οργάνωσε η Χρυσή Αυγή στο Βίτσι εναντίον της βουλευτή της ΝΔ Μαρίας Αντωνίου: Τα μπουκάλια, ο προπηλακισμός και τα συνθήματα [βίντεο] - iefimerida.gr

Το λαϊκό δικαστήριο που οργάνωσε η Χρυσή Αυγή στο Βίτσι εναντίον της βουλευτή της ΝΔ Μαρίας Αντωνίου: Τα μπουκάλια, ο προπηλακισμός και τα συνθήματα [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στη δημοσιότητα και μάλιστα στην ιστοσελίδα της Χρυσής Αυγής δόθηκε το βίντεο από τον προπηλακισμό της βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Μαρίας Αντωνίου το πρωί της Κυριακής στο Βίτσι, όπου ο Ηλίας Παναγιώταρος και μια ομάδα ακροδεξιών την γιούχαραν έντονα και εκσφενδόνισαν μπουκάλια σε βάρος της.

Η κ. Αντωνίου, επιχείρησε να καταθέσει στεφάνι στο Ηρώο Γράμμου στο ετήσιο μνημόσυνο που διοργανώνει η Ενωση Αποστράτων Αξιωματικών για τους πεσόντες στις μάχες του Εμφυλίου σε Γράμμο και Βίτσι την περίοδο 1946-1949. Ωστόσο, ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Παναγιώταρος και μια ομάδα ακροδεξιών που τον συνόδευε, είχαν αντίθετη άποψη και την εξέφρασαν προπηλακίζοντας την κ. Αντωνίου και εκτοξεύοντας μπουκάλια σε βάρος της ίδιας και της συνοδείας της.

Η ίδια τους απάντησε ότι δεν τους φοβάται κι ότι τους αγνοεί,κατέθεσε το στεφάνι και αποχώρησε, ενώ στη συνέχεια δήλωσε: «Αμαύρωσαν την εκδήλωση την οποία υποτίθεται ότι τιμούσαν. Τα τάγματα εφόδου της Χρυσής Αυγής έδειξαν για μια ακόμα φορά το πραγματικό τους πρόσωπο. Με προπηλακισμούς ύβρεις και άναρθρες κραυγές, αμαύρωσαν την εκδήλωση την οποία υποτίθεται τιμούσαν. Ας είναι. Εγώ τους ξέρω καλά. Καιρός ήταν να τους μάθουν και οι συμπολίτες μου. Εγώ πάντως, ως Ελληνίδα, γυναίκα και νέα βουλευτής, δεν τους φοβάμαι και δεν τους επιτρέπω να καπηλεύονται την ιστορία του τόπου μου», επεσήμανε.

Η Χρυσή Αυγή, όχι μόνο παραδέχεται το «κατόρθωμα» της αλλά επαίρεται γι' αυτό, καθώς στην ιστοσελίδα του ακροδεξιού κόμματος αναρτήθηκε το βίντεο του προπηλακισμού με την ακόλουθη ανακοίνωση: «Θερμή υποδοχή επιφύλαξαν σήμερα το πρωί χιλιάδες αγανακτισμένοι Έλληνες στους εκπροσώπους της ΝΔ και του μνημονίου. Κακήν κακώς διώχθηκε από το Βίτσι η βουλευτής Αντωνίου, αφού πρώτα... "μπουγελώθηκε" μαζί με την κομματική της κουστωδία. Δημιουργήθηκε σχετική ένταση, αλλά εν τέλει επικράτησαν οι ψυχραιμότεροι. Οι νεοδημοκράτες αποχώρησαν κάτω από θύελλα αποδοκιμασιών και με τον κόσμο να φωνάζει "Προδότες-Προδότες!».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ