Επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. στο Ζεφύρι: Βρέθηκαν όπλα και πλήθος κλοπιμαίων [εικόνες&βίντεο] - iefimerida.gr

Επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. στο Ζεφύρι: Βρέθηκαν όπλα και πλήθος κλοπιμαίων [εικόνες&βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πλήθος κλοπιμαίων βρέθηκαν σε καταυλισμούς στο Ζεφύρι κατά τη διάρκεια αστυνομικής επιχείρησης που πραγματοποιήθηκε το πρωί της Τρίτης στο πλαίσιο του επιχειρησιακού σχεδιασμού για την πρόληψη και καταστολή της εγκληματικότητας.

Στην επιχείρηση, στην οποία συμμετείχαν αστυνομικοί των Διευθύνσεων Ασφάλειας, Αστυνομίας Δυτικής Αττικής και Επιχειρήσεων Αττικής, παρουσία Δικαστικού λειτουργού συνελήφθη ένας 16χρονος Ρομά, για τα επεισόδια που σημειώθηκαν με αστυνομικούς και Ρομά.

Στο πλαίσιο της έρευνας, πραγματοποιήθηκαν έλεγχοι σε οικίες στον καταυλισμό ΡΟΜΑ, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

  • κυνηγετική καραμπίνα,
  • στέλεχος κυνηγετικής καραμπίνας,
  • δεκατέσσερα φυσίγγια,
  • φακός laser και
  • πλήθος κοσμημάτων, προϊόντα κλοπής.
Επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. στο Ζεφύρι: Βρέθηκαν όπλα και πλήθος κλοπιμαίων [εικόνες&βίντεο] | iefimerida.gr 0

Ακόμα, σύμφωνα με την Αστυνομία κατασχέθηκε ένα πολυτελές αυτοκίνητο, μάρκας PORSCHE CARRERA, το οποίο είχε κλαπεί τον Ιούνιο του 2009 από τον Πειραιά.

Επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. στο Ζεφύρι: Βρέθηκαν όπλα και πλήθος κλοπιμαίων [εικόνες&βίντεο] | iefimerida.gr 1

Επιπλέον συνελήφθη 16χρονος Ρομά, ο οποίος όπως προέκυψε συμμετείχε σε ομάδα ατόμων, τα οποία το βράδυ της Δευτέρας εκσφενδόνισαν αντικείμενα (πέτρες, μεταλλικά αντικείμενα κ.λπ) σε πληρώματα περιπολικών, που επιχείρησαν να ελέγξουν ύποπτο όχημα στην περιοχή, με αποτέλεσμα να προκληθούν φθορές στα οχήματα και να τραυματιστούν δυο αστυνομικοί.

Επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. στο Ζεφύρι: Βρέθηκαν όπλα και πλήθος κλοπιμαίων [εικόνες&βίντεο] | iefimerida.gr 2

Παράλληλα, όπως αναφέρει η Αστυνομία πυροβόλησαν προς τους αστυνομικούς, χωρίς να προκύψει τραυματισμός. Για την υπόθεση αυτή έχουν ταυτοποιηθεί και αναζητούνται άλλοι επτά δράστες - Ρομά.

Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα που σχηματίστηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί αύριο στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ