Αυτός είναι ο λόγος που οδήγησε στο χωρισμό Συνατσάκη-Στρατή -Ο προγραμματισμένος γάμος και η ακύρωση - iefimerida.gr

Αυτός είναι ο λόγος που οδήγησε στο χωρισμό Συνατσάκη-Στρατή -Ο προγραμματισμένος γάμος και η ακύρωση

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

H είδηση του χωρισμού τους έσκασε σαν βόμβα πριν από μερικούς μήνες, προκαλώντας έκπληξη γιατί μέχρι τότε έδιναν την εικόνα ενός από τα πιο αγαπημένα και δεμένα ζευγάρια της ελληνικής σόουμπιζ. Μάλιστα, παρότι έχει περάσει αρκετός καιρός ποτέ μέχρι τώρα δεν είχε γίνει αναφορά στα αίτια που οδήγησε την Μαίρη Συνατσάκη και τον Μύρωνα Στρατή στο χωρισμό.

Σύμφωνα με το youweekly, το οποίο επικαλείται πληροφορίες από το στενό οικογενειακό περιβάλλον του ζευγαριού Συνατσάκη και Στρατής αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους επειδή ακυρώθηκε ο γάμος τους που είχε προγραμματιστεί για τον Ιούλιο του 2014. Συγκεκριμένα, το δημοσίευμα αναφέρει ότι ο Μύρωνας Στρατής είπε στην Μαίρη πως δεν είναι ακόμη έτοιμος να παντρευτεί και εκείνη του ζήτησε να χωρίσουν.


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ