Αίμα στην άσφαλτο -Τροχαίο με 4 νεκρούς στο Πολύκαστρο -Πώς συνέβη το τραγικό δυστύχημα - iefimerida.gr

Αίμα στην άσφαλτο -Τροχαίο με 4 νεκρούς στο Πολύκαστρο -Πώς συνέβη το τραγικό δυστύχημα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τροχαίο δυστύχημα με τέσσερις νεκρούς και έναν τραυματία, έγινε χθες το βράδυ 10.15, έξω από το Πολύκαστρο στο νομό του Κιλκίς.

Το δυστύχημα προκλήθηκε από τη σύγκρουση δύο ΙΧ αυτοκινήτων, ενώ οι συνθήκες ερευνώνται από το αστυνομικό τμήμα Πολυκάστρου.

Στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου της Θεσσαλονίκης μεταφέρθηκε ένας 53χρονος, ο οποίος ανασύρθηκε βαριά τραυματισμένος.

Σύμφωνα με τα έως τώρα στοιχεία, ο 53χρονος οδηγός του πρώτου οχήματος, στο οποίο επέβαινε στη θέση του συνοδηγού ένας 56χρονος, φαίνεται ότι εισήλθε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, όπου συγκρούστηκε με διερχόμενο αυτοκίνητο.

Στο δεύτερο όχημα επέβαιναν τρία άτομα και συγκεκριμένα ο 57χρονος οδηγός του και δύο ακόμη άνδρες, ένας 44χρονος κι ένας δεύτερος, τα στοιχεία του οποίου δεν έχουν ακόμη ταυτοποιηθεί.

Οι επιβάτες του δεύτερου αυτοκινήτου ανασύρθηκαν όλοι νεκροί, όπως επίσης ο 56χρονος επιβάτης του πρώτου οχήματος. Ο 53χρονος τραυματίας διακομίστηκε αμέσως σε νοσοκομείο, όπου υποβλήθηκε σε πολύωρο χειρουργείο και η κατάστασή του κρίνεται σοβαρή.

Η κινητοποίηση των Αρχών υπήρξε μεγάλη. Επί τόπου έφτασαν περιπολικά της περιοχής, πυροσβεστικά οχήματα και ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, ενώ η κυκλοφορία στο σημείο διεξαγόταν για αρκετή ώρα με δυσκολίες.

Και άλλο ατύχημα στην Χαλκιδική

Στο μεταξύ, ένας νεκρός και τρεις ελαφρά τραυματίες ήταν ο απολογισμός τροχαίου δυστυχήματος που συνέβη χθες το απόγευμα στο 5ο χλμ. της επαρχιακής οδού Νέων Μουδανιών - Πολυγύρου, στη Χαλκιδική.

Όπως έγινε γνωστό, το δυστύχημα συνέβη, όταν Ι.Χ. αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν συνολικά τέσσερα άτομα, όλοι υπήκοοι Αλβανίας, ξέφυγε από την πορεία του και προσέκρουσε σε δένδρο.

Από τα συντρίμμια του αυτοκινήτου ανασύρθηκε νεκρός ένας 33χρονος, που καθόταν στη θέση του συνοδηγού, ενώ τραυματίστηκαν ο 41 ετών οδηγός και οι δύο συνεπιβάτες, 35 και 37 ετών αντίστοιχα.

Την προανάκριση για το περιστατικό διενεργεί το τμήμα τροχαίας Νέων Μουδανιών.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ τροχαίο Θεσσαλονίκη νεκροί
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ