Ατομική έκθεση του Θανάση Λάλα, στη διάσημη Ocean Drive στο Μαϊάμι [εικόνες] - iefimerida.gr

Ατομική έκθεση του Θανάση Λάλα, στη διάσημη Ocean Drive στο Μαϊάμι [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο δημοσιογράφος-εικαστικός, συμμετείχε με 30 έργα στη φουάρ Scope στο πλαίσιο της μεγάλης ετήσιας διοργάνωσης Art Basel Miami.

To Art Basel Miami, είναι το μεγάλο, πολύχρωμο και παγκόσμιο πανηγύρι της τέχνης, που διοργανώνεται κάθε χρόνο στη Βασιλεία της Ελβετίας, στο Μαϊάμι, της Φλώριδας και στο Χονγκ Κονγκ. Εκεί συμμετέχουν οι ισχυρότερες γκαλερί από την Αμερική (Βόρεια και Νότια), την Ευρώπη, την Ασία και την Αφρική και παρουσιάζουν μοντέρνους καλλιτέχνες, σύγχρονους και πολύ νέους ανερχόμενους.

Ατομική έκθεση του Θανάση Λάλα, στη διάσημη Ocean Drive στο Μαϊάμι [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Ατομική έκθεση του Θανάση Λάλα, στη διάσημη Ocean Drive στο Μαϊάμι [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Στο Art Basel Miami συγκεντρώνονται απλοί φιλότεχνοι που αγαπούν τη σύγχρονη τέχνη αλλά και όλοι οι νέοι συλλέκτες, που θέλουν να ενημερωθούν για το τι καινούργιο παίζει ή θα παίξει στο χρηματιστήριο της τέχνης, διεθνώς και να κινηθούν αναλόγως.

Ατομική έκθεση του Θανάση Λάλα, στη διάσημη Ocean Drive στο Μαϊάμι [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Ατομική έκθεση του Θανάση Λάλα, στη διάσημη Ocean Drive στο Μαϊάμι [εικόνες] | iefimerida.gr 3

Στο Μαϊάμι, η διοργάνωση εκτείνεται σε πέντε μεγάλες φουάρ. Μία εξ αυτών και μάλλον η σημαντικότερη, είναι η Scope, με έδρα τη Νέα Υόρκη και ιστορία 15 χρόνων και 75 εκθέσεων.

Ατομική έκθεση του Θανάση Λάλα, στη διάσημη Ocean Drive στο Μαϊάμι [εικόνες] | iefimerida.gr 4
Ατομική έκθεση του Θανάση Λάλα, στη διάσημη Ocean Drive στο Μαϊάμι [εικόνες] | iefimerida.gr 5

Η Scope εγκατέστησε το περίπτερό της στην ιστορική παραλιακή οδό του Μαϊάμι για 6 μέρες (01/12-06/12) και όσο διήρκεσε το Art Basel Miami δέχτηκε 45.000 επισκέπτες.

Ατομική έκθεση του Θανάση Λάλα, στη διάσημη Ocean Drive στο Μαϊάμι [εικόνες] | iefimerida.gr 6
Ατομική έκθεση του Θανάση Λάλα, στη διάσημη Ocean Drive στο Μαϊάμι [εικόνες] | iefimerida.gr 7

Ο Θανάσης Λάλας, ο οποίος πρόσφατα άρχισε συνεργασία με τα Benrimon Projects της ιστορικής γκαλερί David Benrimon Fine Art στη Νέα Υόρκη, συμμετείχε μέσω αυτής, στη φουάρ Scope Miami 2015 στην Ocean Drive. Η έκθεση ήταν ατομική (περίπτερο «B17») και περιελάμβανε 27 έργα ζωγραφικής και 3 μαρμάρινα γλυπτά. Η γκαλερί David Benrimon, συνεργάζεται στο πλαίσιο των Benrimon Projects με πολύ νέους εικαστικούς που τώρα αρχίζουν καριέρα διεθνώς, αλλά έχει και μία πολύ σημαντική γκάμα ονομάτων, όπως Αντι Γουόρχολ, Ρόι Λίχτενσταϊν, Ζαν Μισέλ Μπασκιά, Ντάμιεν Χερστ, Γκέρχαρτ Ρίχτερ, Τζούλιαν Οπι, Σίντι Σέρμαν κ.α.

Ατομική έκθεση του Θανάση Λάλα, στη διάσημη Ocean Drive στο Μαϊάμι [εικόνες] | iefimerida.gr 8
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ