Σκοτώθηκε ο μπασίστας του Μύρωνα Στρατή - iefimerida.gr

Σκοτώθηκε ο μπασίστας του Μύρωνα Στρατή

Μύρωνας Στρατής
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τραγική εξέλιξη είχε η προετοιμασία για το γύρισμα βίντεοκλιπ του γνωστού τραγουδιστή Μύρωνα Στρατή σε ένα κτίριο στην περιοχή της Ελευσίνας.

Ο μπασίστας του συγκροτήματος του Μύρωνα Στρατή βρέθηκε σε ένα εγκαταλελειμμένο εργοστάσιο στην περιοχή της Ελευσίνας προκειμένου να φωτογραφίσει το χώρο για να γίνουν τα γυρίσματα βίντεοκλιπ. Ο 31χρονος Πλάτωνας Καπρίδης είχε ανέβει σε όροφο εγκαταλελειμμένου εργοστασίου για να φωτογραφίσει το απέναντι κτίριο. Όμως υποχώρησε η οροφή, και ο άτυχος νέος έπεσε από μεγάλο ύψος και σκοτώθηκε ακαριαία.

Ο Πλάτωνας Καπρίδης ήταν λάτρης της φωτογραφίας, γι αυτό και είχε πάει ο ίδιος χθες στην Ελευσίνα στο τεράστιο εγκαταλελειμμένο εργοστάσιο «Αρμονία», προκειμένου να φωτογραφίσει το ακριβώς απέναντι κτίριο, ώστε οι συντελεστές να δώσουν το πράσινο φως και να πραγματοποιηθούν εκεί τα γυρίσματα του νέου βίντεοκλιπ του Μύρωνα Στρατή.

Ωστόσο η μοίρα του επιφύλασσε το πιο άσχημο παιχνίδι, καθώς μέρος της οροφής του κτιρίου κατέρρευσε, με αποτέλεσμα ο άτυχος νεαρός να πέσει στο κενό στην προσπάθειά του να την αποφύγει.

Λέγεται πως επίσημη άδεια για να μπει κανείς στον συγκεκριμένο χώρο δεν είχε δοθεί, καθώς απαγορεύεται σε οποιονδήποτε να εισέλθει στην περιοχή. Μάλιστα οι Αρχές έχουν χαρακτηρίσει την περιοχή ως ακατάλληλη και δεν επιτρέπουν την είσοδο. Πιθανότητα κάποιος από τους φύλακες να επέτρεψε στον Πλάτωνα Καπρίδη να περάσει στο χώρο και να τραβήξει κάποιες φωτογραφίες. Ωστόσο άγνωστο παραμένει αυτό που συνέβη τα επίμαχα δευτερόλεπτα πριν την τραγωδία.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ