Σάρον Στόουν, θεά: Δύσκολα με φαντάζομαι με έναν 60άρη! [εικόνες] - iefimerida.gr

Σάρον Στόουν, θεά: Δύσκολα με φαντάζομαι με έναν 60άρη! [εικόνες]

Φωτογραφία:sharonstone/Instagram
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μίλησε για τον χρόνο που περνάει αλλά και τους άντρες η Σάρον Στόουν στο γαλλικό περιοδικό Elle Απριλίου.


Ο χρόνος περνάει αλλά ο μύθος μένει. Στις 10 Μαρτίου 2016 η Σάρον Στόουν, το μεγαλύτερο sex symbol των τελευταίων δεκαετιών, φύσηξε τα κεράκια για τα 58 της χρόνια. Αισιόδοξη και ικανοποιημένη, η Στόουν δεν διστάζει να μιλήσει για την ηλικία της ούτε να τσαλακώσει την εικόνα της.
Περήφανη για τα χρόνια που περνάνε, η όμορφη ξανθιά δεν κατανοεί τις γυναίκες για τις οποίες η ηλικία είναι ταμπού.
«Η ηλικία είναι γραμμένη στο διαβατήριο, στο δίπλωμα οδήγησης, είναι προφανής. Εγώ είχα σοκάρει πολλές γυναίκες όταν είχα δηλώσει ότι ήμουν 40 ετών και ότι μόλις τότε ξεκινούσα τη ζωή μου. Μετά σόκαρα όταν είπα ότι οι γυναίκες στα 50 κερδίζουν την ελευθερία τους γιατί δεν είναι πια σεξουαλικά αντικείμενα. Λες και οι γυναίκες θα πρέπει να εξαφανίζονται μετά από κάποια ηλικία» δηλώνει στο Elle.

Σάρον Στόουν, θεά: Δύσκολα με φαντάζομαι με έναν 60άρη! [εικόνες] | iefimerida.gr 0


«Εγώ δεν το έχω αυτό το ταμπού. Ισως θα πρέπει κάποιος να έχει πεθάνει μια φορά, όπως συνέβη σ’εμένα, για να είναι ευγνώμων για τη ζωή του» δήλωσε γελώντας.
Η Σάρον Στόουν αποδέχεται τέλεια τα χρόνια που περνάνε αλλά δεν αρνείται και την πλαστική χειρουργική. Δηλώνει ότι δεν έχει κάνει ποτέ λίφτινγκ αλλά ότι η πλαστική της έχει κάνει γενικά καλό.
«Ναι, βέβαια. Αλλά δεν δίνω συμβουλές στις γυναίκες εκτός από μία. Να κάνουν ό,τι θεωρούν καλό για τις ίδιες. Κυρίως τους λέω το εξής: πριν κάνετε ο,τιδήποτε να είστε πραγματικά βέβαιες ότι θα σας επιτρέψει να είστε καλύτερα. Μην το κάνετε γιατί πιστεύετε ότι κάποιος θα σας αγαπήσει περισσότερο μετά. Το μόνο άτομο που θα πρέπει να σας αγαπήσει περισσότερο, είστε εσείς η ίδια!».

Σάρον Στόουν, θεά: Δύσκολα με φαντάζομαι με έναν 60άρη! [εικόνες] | iefimerida.gr 1


Η Σάρον Στόουν ομολογεί στη συνέχεια ότι πριν από μερικά χρόνια ήθελε να βρει έναν άντρα. Αλλά παραδέχεται ότι υπάρχει μια περίεργη σχέση ανάμεσα στην ηλικία και το σεξ απήλ: «Συχνά έκανα πλάκα λέγοντας ότι θέλω να βρω έναν άντρα αλλά στην πραγματικότητα δεν έχω καμία διάθεση. Σήμερα, στα 58 μου, δεν με φαντάζονται να βγαίνω ραντεβού με έναν 60άρη. Μου φαίνεται τόσο μεγάλος! Θα ήταν ο παπούς μου! Απαράδεκτο για μένα», λέει με χιούμορ. Και προσθέτει:
«Αυτό θα πρέπει κάπως να το δουλέψω. Εξάλλου, οι άντρες στο Λος Αντζελες είναι τόσο ιδιόμορφοι».

Σάρον Στόουν, θεά: Δύσκολα με φαντάζομαι με έναν 60άρη! [εικόνες] | iefimerida.gr 2


Το περιοδικό την ρώτησε γιατί είναι τόσο καιρό μόνη της, χωρίς σύντροφο.
«Μεγάλωσα στην επαρχία, ανάμεσα σε άντρες που ήξεραν να κάνουν πράγματα με τα χέρια τους. Να αλλάξουν μια ρόδα, να διορθώσουν κάτι στο σπίτι…Για μένα αυτό είναι ένας άντρας. Ποτέ δεν θα δεχόταν να πληρώσετε στο εστιατόριο ακόμη κι αν κερδίζατε περισσότερα χρήματα από εκείνον. Αν δεν είχε χρήματα θα σας πήγαινε σε ένα μικρό και φτηνό μέρος ή θα σας έκανε το τραπέζι σπίτι του. Είναι δύσκολο για μένα να επιθυμήσω τύπους που δεν αντιστοιχούν σε αυτό το παραδοσιακό μοντέλο αρρενωπότητας» είπε.

Για εκείνη, το χρόνος δεν είναι ούτε εχθρός ούτε σύμμαχος αλλά όπως δηλώνει «ο χρόνος δεν υπάρχει πια πραγματικά».
«Κάνουμε μια συμφωνία μαζί του, ειδικά χάρη στην επιστήμη. Ολοι θέλουμε να ζήσουμε ως τα βαθιά γεράματα, να μην είμαστε συνταξιούχοι αλλά να έχουμε πολλές καριέρες διαδοχικά, να επινοούμε καινούρια πράγματα, να ξαναρχίζουμε μια ερωτική ζωή» δήλωσε και πρόσθεσε ότι η σχέση της με τον χρόνο έχει αλλάξει.
Εξάλλου, η Σάρον Στόουν δεν μπορεί να σκέφτεται τη σύνταξη, τα σχέδιά της είναι πάρα πολλά.
«Τώρα τελειώνω το βιβλίο μου. Εχω ακόμη 45.000 λέξεις, δηλαδή τον τίτλο και 20 κεφάλαια. Δεν θα αργήσει…»

Σάρον Στόουν, θεά: Δύσκολα με φαντάζομαι με έναν 60άρη! [εικόνες] | iefimerida.gr 3
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Σάρον Στόουν ηλικία χρόνος έρωτες
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ