Σήμερα η κηδεία του Πλάτωνα Καπρίδη - Απαρηγόρητος ο Μύρωνας Στρατής - iefimerida.gr

Σήμερα η κηδεία του Πλάτωνα Καπρίδη - Απαρηγόρητος ο Μύρωνας Στρατής

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε βαρύ κλίμα συγγενείς και φίλοι είπαν το τελευταίο αντίο στον μπασίστα Πλάτωνα Καπρίδη στο νεκροταφείο του Σχιστού. Κανείς ακόμα δεν μπορεί να πιστέψει ότι ο ταλαντούχος και ακούραστος Πλάτωνας δεν υπάρχει πια, έτσι στα ξαφνικά. Ο φίλος του Μύρωνας Στρατής είναι απαρηγόρητος και σε κατάσταση σοκ μετά τον τραγικό θάνατο του μπασίστα σε δυστύχημα στην Ελευσίνα.

Όπως γράφει σήμερα η «Espressο», o Μύρωνας Στρατής λύγισε όταν πληροφορήθηκε το θάνατο του φίλου του. Οι δυο τους ήταν φίλοι από μικρή ηλικία και μαζί ξεκίνησαν και προχώρησαν στη μουσική.

Ο 31χρονος μουσικός, ο οποίος αγαπούσε πολύ και τη φωτογραφία, έχασε τη ζωή του την Πέμπτη, όταν υποχώρησε η οροφή του εργοστασίου, στο οποίο επρόκειτο να γυριστεί βίντεο κλιπ. Μαζί του ήταν και ο ντράμερ του γκρουπ, ο οποίος σώθηκε από θαύμα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ