Συνέλαβαν 4 αστυνομικούς σε παράνομη χαρτοπαικτική λέσχη - iefimerida.gr

Συνέλαβαν 4 αστυνομικούς σε παράνομη χαρτοπαικτική λέσχη

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τέσσερις αστυνομικοί και τέσσερις ιδιώτες συνελήφθησαν σε κατάστημα στο Πολύκαστρο Κιλκίς, όπου λειτουργούσε παράνομη χαρτοπαικτική λέσχη.

Οι αστυνομικοί, που υπηρετούν σε τοπικές Υπηρεσίες του Κιλκίς, τέθηκαν σε διαθεσιμότητα και παράλληλα διατάχθηκε σε βάρος τους Ένορκη Διοικητική Εξέταση.

Χθες το βράδυ στο Πολύκαστρο Κιλκίς, πραγματοποιήθηκε αστυνομικός έλεγχος από την Ομάδα Πρόληψης και Καταστολής της εγκληματικότητας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κιλκίς, σε κατάστημα καφενείο, όπου διαπιστώθηκε η λειτουργία παράνομης χαρτοπαικτικής λέσχης.

Κατά τη διάρκεια του ελέγχου συνελήφθησαν, με την αυτόφωρη διαδικασία, συνολικά οκτώ ημεδαποί, από τους οποίους τέσσερις είναι κατώτεροι αστυνομικοί, οι οποίοι υπηρετούν σε τοπικές Υπηρεσίες του Κιλκίς.

Ειδικότερα, συνελήφθησαν η ιδιοκτήτρια και η υπεύθυνη του καταστήματος, γιατί από τον έλεγχο διαπιστώθηκε ότι επέτρεπαν, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, τη διενέργεια παράνομων τυχερών παιγνίων, ενώ επιπλέον δε διέθεταν άδεια λειτουργίας καφενείου.

Δυο ιδιώτες και δυο αστυνομικοί - Ανθυπαστυνόμος και Αστυφύλακας - συνελήφθησαν γιατί συμμετείχαν στο παράνομο τυχερό παιχνίδι «POKER TEXAS HOLDEM» και οι υπόλοιποι δυο αστυνομικοί - Υπαρχιφύλακες - γιατί βρίσκονταν μέσα στο κατάστημα καταστήματος κατά τη διαρκεια που παιζόταν.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ