Την Τετάρτη η δίκη για την δολοφονία με μαγκούρες 51χρονου στην Κρήτη - iefimerida.gr

Την Τετάρτη η δίκη για την δολοφονία με μαγκούρες 51χρονου στην Κρήτη

Φωτογραφία: intimenews.gr
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο Κακουργημάτων Ανατολικής Κρήτης, αναμένεται να εκδικασθεί αύριο σε δεύτερο βαθμό η υπόθεση δολοφονίας με μαγκούρες του 51χρονου Κώστα Προβιδάκη που είχε γίνει τον Μάρτιο του 2014 στο Αντισκάρι Ηρακλείου.

Κατηγορούμενοι είναι δύο αδέλφια 27 και 36 ετών από το Αντισκάρι και ένας 29χρονος από τη Γέργερη, οι οποίοι πρωτόδικα τον Μάιο του 2015 είχαν καταδικαστεί σε ισόβια κάθειρξη. Η δολοφονία του άτυχου 51 χρονου έγινε καθώς το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο Κώστας Προβιδάκης από τις Γκαγκάλες, με συνοδηγό το γιο του, συναντήθηκε σε δρόμο του Αντισκαρίου με αγροτικό αυτοκίνητο, στο οποίο οδηγός ήταν ο 36χρονος και συνεπιβάτης ένας 29χρονος από τη Γέργερη.

Εξαιτίας της στενότητας του δρόμου, δεν μπορούσαν να περάσουν την ίδια στιγμή και τα δύο αυτοκίνητα. Με βάση το παραπεμπτικό βούλευμα, ο 36χρονος βγήκε τότε από το αυτοκίνητο και, κρατώντας μια μαγκούρα, άρχισε να σπάει τα τζάμια του οχήματος του Προβιδάκη.

Ο γιος του 51χρονου κατάφερε να διαφύγει από το σημείο για να ζητήσει βοήθεια όμως ο πατέρας ξυλοκοπήθηκε άγρια από τα δύο άτομα, όπως και τον 27χρονο αδερφό, ενός εκ των δύο που είχε στο μεταξύ σπεύσει στην περιοχή. Ο άτυχος 51χρονος Ηρακλειώτης αιμόφυρτος έπεσε στο οδόστρωμα, αφήνοντας την τελευταία του πνοή, ενώ οι δράστες έσπευσαν να εξαφανιστούν για να συλληφθούν αργότερα από τις αστυνομικές αρχές.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ δολοφονία Κρήτη δίκη
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ