Τράπεζα Πειραιώς: Συμφωνία με εταιρεία στον κλάδο της εμπορίας νωπών ψαριών στη Νέα Μηχανιώνα Θεσσαλονίκης - iefimerida.gr

Τράπεζα Πειραιώς: Συμφωνία με εταιρεία στον κλάδο της εμπορίας νωπών ψαριών στη Νέα Μηχανιώνα Θεσσαλονίκης

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε συμφωνία με εταιρεία στον κλάδο της εμπορίας νωπών ψαριών στη Νέα Μηχανιώνα Θεσσαλονίκης, προχώρησε μέσω του προγράμματος συμβολαιακής αλιείας η Τράπεζα Πειραιώς, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Πρόκειται για την εταιρεία "Βαξεβάνης και Σια ΟΕ", η οποία δραστηριοποιείται στον κλάδο την τελευταία 15ετία και διατηρεί αποθηκευτικούς χώρους–ψυγεία και προθήκες στο χώρο της δημοπρασίας των αλιευμάτων στην ιχθυόσκαλα.

Από τον Ιούνιο του 2010 διεύρυνε το δίκτυο πωλήσεών της με νέο υποκατάστημα στην Ιχθυόσκαλα των Νέων Μουδανιών Χαλκιδικής. Ο κύριος όγκος των αλιευμάτων της προέρχεται από καΐκια, γρι-γρι και τράτες, κυρίως της Ιχθυόσκαλας Νέας Μηχανιώνας και δευτερευόντως της Καβάλας, της Σαμοθράκης και των Νέων Μουδανιών. Στην παρούσα φάση, η εταιρεία συνεργάζεται με 17 αλιείς με τους οποίους διατηρεί μακρά και μόνιμη συνεργασία.

Οπως αναφέρεται σε σημερινή ανακοίνωση της Τράπεζας, μέσω του διευρυμένου προγράμματος συμβολαιακής αλιείας που εφαρμόζει, ο αλιέας έχει στη διάθεσή του την απαιτούμενη ρευστότητα με ανταγωνιστικούς όρους τη στιγμή που τη χρειάζεται για να ανταποκριθεί στις δαπάνες της αλιευτικής του δραστηριότητας, αλλά και εγγυημένη την έγκαιρη πληρωμή των αλιευμάτων του όταν τα παραδώσει στην εταιρεία. Η νέα αυτή συμφωνία συμβολαιακής αλιείας αφορά σε ολοκληρωμένη χρηματοδοτική πρόταση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ