Παλαιό Φάληρο: Για τα μάτια μιας γυναίκας η απόπειρα δολοφονίας του 26χρονου; - iefimerida.gr

Παλαιό Φάληρο: Για τα μάτια μιας γυναίκας η απόπειρα δολοφονίας του 26χρονου;

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συγκλονισμένη η γειτονιά του νεαρού που πυροβολήθηκε στο Παλαιό Φάληρο από άγνωστο άνδρα το βράδυ της Τρίτης.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 26χρονος αναγνώρισε τον δράστη και είπε σε αστυνομικούς ότι είναι ένας Αλβανός, και τον γνωρίζει. Είπε μάλιστα και το όνομά του οπότε η ΕΛΑΣ ξεκίνησε άμεσα τις έρευνες εντοπισμού του συγκεκριμένου ατόμου.

Ουδείς είναι απολύτως βέβαιος προσώρας για τις αιτίες που οδήγησαν στην παραλίγο δολοφονική ενέργεια. ωστόσο όλα δείχνουν ότι αφορμή ήταν μια γυναίκα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 26χρονος είναι υδραυλικός στο επάγγελμα, αλλά παράλληλα εργαζόταν και σε μεζεδοπωλείο. Στο ίδιο μαγαζί δούλευε και μία κοπέλα η οποία φέρεται να είναι σύντροφος του Αλβανού τον οποίο ο 26χρονος κατονόμασε ως δράστη της επίθεσης. Κατά ορισμένες πληροφορίες ο άνθρωπος που τον πυροβόλησε είχε υποψίες πως ο νεαρός διατηρούσε σχέσεις με την σύντροφό του.

Οι αυτόπτες μάρτυρες

Αυτόπτες μάρτυρες περιγράφουν τις σκηνές που διαδραματίστηκαν.

Το θύμα είχε πάει για καφέ στη Νέα Σμύρνη με φίλο του και επέστρεφε σπίτι του πεζή. Στη συμβολή των οδών Ναυσικάς και Αχαιών τους πλησίασε μια μοτοσυκλέτα. Ο άνδρας οδηγός που φορούσε full face κράνος κατέβηκε και πλησίασε τον 26χρονο ο οποίος του είπε: «Τι κοιτάς ρε;». Ο δράστης έβγαλε το εννιάρι πιστόλι και πυροβόλησε 4 τουλάχιστον φορές τον νεαρό προκαλώντας του τραύματα στον ώμο, την κοιλιακή χώρα, τους πνεύμονες και την σπονδυλική στήλη.

Ο δράστης ανέβηκε στο μοτοσυκλέτα και εξαφανίστηκε, ενώ ο 26χρονος, αιμόφυρτος, έτρεξε στο δρόμο καλώντας σε βοήθεια. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, τις φωνές του άκουσαν οι γονείς του και έσπευσαν να τον βοηθήσουν. Ο πατέρας του νεαρού είναι γιατρός ορθοπεδικός και έσπευσε να του παράσχει τις πρώτες βοήθειες.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ