Σε λίμνη μετατράπηκαν περιοχές της Ξάνθης[βίντεο] - iefimerida.gr

Σε λίμνη μετατράπηκαν περιοχές της Ξάνθης[βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συναγερμός έχει σημάνει στην πυροσβεστική υπηρεσία αλλά και στην Νομαρχία της Ξάνθης καθώς περισσότερα από 20 σπίτια και υπόγεια στον κάμπο της Ξάνθης έχουν πλημμυρίσει μετά την ισχυρή καταιγίδα που έπληξε την περιοχή.

Οι καταρρακτώδης βροχές έχουν προκαλέσει σοβαρά προβλήματα και στο οδικό δίκτυο του νομού ενώ όπως επισημαίνει στο ThrakiToday ο διοικητής της Π.Υ. Ξάνθης κος Δημήτρης Γενιτσές«από τις 8.00 το πρωί έχουμε συνέχεια αναφορές στην υπηρεσία μας για σπίτια που έχουν πλημμυρίσει και καλούμαστε να βοηθήσουμε» εκτιμώντας πως όσο συνεχίζεται η ισχυρή βροχόπτωση τα προβλήματα θα διογκώνονται.

Διομήδεια, Πετεινός, Φελώνη, Γενισέα, Εξοχή, Δέκαρχο και Εύλαλο είναι μερικά από τα χωριά του κάμπου της Ξάνθης όπου η πυροσβεστική υπηρεσία Ξάνθης κλήθηκε να βοηθήσει κατοίκους οι οικίες και τα υπόγεια των οποίων είχαν πλημμυρίσει.

Η μετεωρολογική υπηρεσία εξέδωσε έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού με κύρια χαρακτηριστικά τις ισχυρές βροχές, τις καταιγίδες στις περισσότερες περιοχές της χώρας, τα χιόνια στα ορεινά καθώς και σε πεδινές περιοχές της βόρειας και κεντρικής Ελλάδας, τους θυελλώδεις ανέμους στα πελάγη και τη σταδιακή πτώση της θερμοκρασίας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ