Τραγωδία στη Λέσβο: Νεκρά δύο αδέρφια από φωτιά σε παλιό σπίτι εργατικών κατοικιών [εικόνες] - iefimerida.gr

Τραγωδία στη Λέσβο: Νεκρά δύο αδέρφια από φωτιά σε παλιό σπίτι εργατικών κατοικιών [εικόνες]

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: lesvosnews.net
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τραγωδία στον Πολιχνίτο Λέσβου καθώς δύο άνδρες έχασαν τη ζωή τους από πυρκαγιά που εκδηλώθηκε τα ξημερώματα σε παλιό σπίτι στις εργατικές κατοικίες.

Σύμφωνα με την πυροσβεστική η πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 2:30 τα ξημερώματα της Παρασκευής. Λόγω της έντασης της φωτιάς το σπίτι κάηκε ολοσχερώς με αποτέλεσμα να καταρρεύσει και η στέγη του.

Τραγωδία στη Λέσβο: Νεκρά δύο αδέρφια από φωτιά σε παλιό σπίτι εργατικών κατοικιών [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Οι πυροσβέστες εντόπισαν τους δύο άνδρες, ελληνικής καταγωγής, νεκρούς κατά τη διάρκεια του αποκαθαρισμού. Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για δύο αδέρφια, ο ένας είχε γεννηθεί το 1961 και ο δεύτερος το 1963. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η μητέρα των δύο αντρών κατάφερε να βγει από το σπίτι.

Τραγωδία στη Λέσβο: Νεκρά δύο αδέρφια από φωτιά σε παλιό σπίτι εργατικών κατοικιών [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Σύμφωνα με το lesvonews.net, τα δύο αδέλφια, που αντιμετώπιζαν προβλήματα νοητικής στέρησης, ζούσαν μαζί με την ηλικιωμένη μητέρα τους. Δυστυχώς η μεγάλη ηλικία της και τα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει δεν της επέτρεψαν να βγάλει έξω από το φλεγόμενο σπίτι τα δύο της παιδιά.

Μετά την κατάσβεση της πυρκαγιάς η άτυχη μητέρα Α.Κ., που πριν μερικά χρόνια είχε χάσει το σύζυγό της, μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης σοκαρισμένη και με σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Τραγωδία στη Λέσβο: Νεκρά δύο αδέρφια από φωτιά σε παλιό σπίτι εργατικών κατοικιών [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Τραγωδία στη Λέσβο: Νεκρά δύο αδέρφια από φωτιά σε παλιό σπίτι εργατικών κατοικιών [εικόνες] | iefimerida.gr 3

Απαντήσεις στο γιατί εκδηλώθηκε η πυρκαγιά αναζητά το ανακριτικό της πυροσβεστικής. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες και με βάση τη μαρτυρία της άτυχης γυναίκας η πυρκαγιά προκλήθηκε από αναμμένο καντήλι.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Λέσβος φωτιά αδέρφια πολιχνιτος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ