Οινόφυτα: Τρένο παρέσυρε και σκότωσε νεαρό στρατιώτη - iefimerida.gr

Οινόφυτα: Τρένο παρέσυρε και σκότωσε νεαρό στρατιώτη

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ: EUROKINISSI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τραγικό θάνατο βρήκε στις 09:50 το πρωί σήμερα Πέμπτη νεαρός στρατιώτης, όταν παρασύρθηκε από αμαξοστοιχία του ΟΣΕ στη κεντρική γραμμή Αθηνών - Οινόης - Χαλκίδας, κοντά στο Σταθμό Οινοφύτων.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο άτυχος στρατιώτης ηλικίας 19 ετών, που υπηρετούσε Αυλώνα, παρασύρθηκε από την αμαξοστοιχία σε ένα σημείο που υπάρχει γέφυρα και ελαφριά στροφή, όπου περπατούσε παρέα μάλιστα με έναν συνάδελφο του. Ο φίλος του 19χρονου πρόλαβε και απομακρύνθηκε όχι όμως και το άτυχο παιδί που παρασύρθηκε από το τραίνο.

Χρειάστηκε μάλιστα η συνδρομή της Πυροσβεστικής για να απεγκλωβίσουν το άψυχο κορμί του άτυχου στρατιώτη.

Η ανακοίνωση του ΓΕΣ

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Γενικού Επιτελείου Στρατού (ΓΕΣ) «λίγο πριν από τις 11:15, ο Στρατιώτης Η.Α. του ΚΕΤΘ, ο οποίος είχε λάβει άδεια από τη Μονάδα του, παρασύρθηκε, κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, από διερχόμενη αμαξοστοιχία στο Σιδηροδρομικό Σταθμό Οινόης, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του. Η αμαξοστοιχία, παρέσυρε και τον Στρατιώτη Τ.Β., ο οποίος τραυματίσθηκε και νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Χαλκίδας. Τα αίτια του δυστυχήματος διερευνώνται αρμοδίως. Το ΓΕΣ, εκφράζει τα θερμά συλλυπητήριά του».

Πληροφορίες: lamiareport.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Οινόφυτα τρένο στρατιώτης
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ