Από τη Μύκονο στο Νέο Ψυχικό: Το «Wolves of Kitchen» θα γίνει το νέο κρεατοφαγικό στέκι της πόλης [εικόνες] - iefimerida.gr

Από τη Μύκονο στο Νέο Ψυχικό: Το «Wolves of Kitchen» θα γίνει το νέο κρεατοφαγικό στέκι της πόλης [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το Wolves of Kitchen του Άλσι Σινανάι που γνωρίσαμε από τον Ορνό της Μυκόνου, έρχεται και στο Νέο Ψυχικό και φιλοδοξεί να γίνει το νέο κρεατοφαγικό στέκι της πόλης.

Ο Άλσι, που εκτός από ιδιοκτήτης, επιμελείται και την κουζίνα, έχει περάσει και από το Mr. Pug ως Head Chef, το Athens Ledra Hotel, το Oozora, αλλά και το Elias Koukoutsi, όποτε έχει επαφή με κουζίνες από όλα τα μέρη του κόσμου. Παράλληλα, δίνει συμβουλές και μέσω των social media σχετικά με τις πρώτες ύλες για όλους τους επίδοξους σεφ: όπως για παράδειγμα, ότι το μοσχάρι για να έχει καλύτερη γεύση και υφή πρέπει να σιτέψει για τουλάχιστον δυο εβδομάδες, ώστε να δίνει πιο τρυφερό και νόστιμο αποτέλεσμα. Το κατάστημα της Μυκόνου βασιζόταν σε εισαγόμενα κρέατα από τον Δρακούλη και είχε μια περιορισμένη λίστα από άλλες επιλογές.

Στην αθηναϊκή εκδοχή, το μενού διαφοροποιείται αισθητά, δίνει πλέον έμφαση στο ελληνικό κρέας, ενώ προτείνει και ορισμένα άλλα πιάτα.

Διαβάστε λεπτομέρειες για το μενού και δείτε φωτογραφίες, στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ WOLVES OF KITCHEN ΛΥΚΟΙ ΤΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ