Την Κυριακή η Κηφισιά θα θυμίζει... Ταϊλάνδη -Street food party με φαγητό έως 6 ευρώ, γιορτή για την ταϊλανδέζικη πρωτοχρονιά - iefimerida.gr

Την Κυριακή η Κηφισιά θα θυμίζει... Ταϊλάνδη -Street food party με φαγητό έως 6 ευρώ, γιορτή για την ταϊλανδέζικη πρωτοχρονιά

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αγαπάς την ασιατική κουζίνα και θέλεις να πάρεις μία γεύση από το πως είναι να κάνεις πρωτοχρονιά στην Ταϊλάνδη. Έ τότε την Κυριακή πήγαινε μία βόλτα προς Κηφισιά, καθώς εκεί διοργανώνεται ένα πρωτότυπο street food party.

Με αφορμή την Songkran λοιπόν, ή αλλιώς την Ταϊλανδέζικη πρωτοχρονιά η οποία γιορτάζεται κάθε χρόνο τον Απρίλη στην Ταϊλάνδη όπου γίνεται και η αλλαγή του αστρολογικού έτους, η Κηφισιά και το μαγαζί Βuba θα φορέσει τα γιορτινά της για να υποδεχτεί όσους θέλουν να δοκιμάσουν παραδοσιακά ασιατικά πιάτα.

 Πρωτοχρονιά στην Ταϊλάνδη

Street food παραδοσιακές μαγειρικές, dj line up πολλών αστέρων, live μουσική από τους Athens Gypsy All Stars, ακροβατικά, tattoo events, bazaar με πολυαγαπημένα ελληνικά brands, ακόμη και παιδικό παιχνίδι είναι μόνο μερικά από τα μερικές από τις δραστηριότητες που θα υπάρχουν εκεί.

Φαγητό

Η ανοιχτή κουζίνα του Buba μετατρέπεται σε street food καντίνα με πιάτα από 4 έως 6€:
1. Spring Rolls: τηγανιτά ανοιξιάτικα ρολά με λαχανικά και sweet n' sour σάλτσα (€4)
2. Som Tam Carrot: σαλάτα με φρέσκα φασόλια, τοματίνια, φιστίκια, κόλιανδρο, μοσχολέμονο, γαρίδες και sauce ψαριού (€4)
3. Vietnamese BBQ pork: μαριναρισμένα κομμάτια χοιρινού σε lemongrass & caramel sauce ψημένα στο BBQ (€5)
5. Green Curry with Chicken: κοτόπουλο με πράσινο curry, γάλα καρύδας και λαχανικά (€5)
- συνοδεύεται από ρύζι γιασεμί (€1) (προαιρετικά)
6. Phad Thai: noodles ρυζιού με γαρίδες, λαχανικά, αυγό, φυστίκια, tamarind sauce και thai chili (€6)

Κοκτέιλ στο buba bistrot exotique σε τιμές happy hour

1. Frozen Daquiri: Havana Club Añejo 3yo, φρεσκοστυμμένος χυμός lime, ζάχαρη, maraschino (€6)
2. Thai Zombie: Havana Club Añejo 3yo (λευκό), Havana Club Añejo 7yo (μαύρο), passion fruit, anana, lemon, ginger, spices (€7)

 Πρωτοχρονιά στην Ταϊλάνδη

Μουσική

Στα decks θα παρελάσει το team του Up Festival -για να μας δώσει μία γεύση από όλα όσα περιμένουμε στο φετινό φεστιβάλ στην Αμοργό- o ίδιος ο Κωνσταντίνος Ζουγανέλης -κατά κόσμον General Conzou- με τις multi-culti μουσικές που όρισαν το guru και το buba και ο party starter Σταύρος Παπαδημητρίου!

Oι Athens Gypsy All Stars, με την «περιπατητική» μπάντα τους θα κινούνται στο χώρο με αυθεντικό gypsy swing, σαξόφωνα, κόντραμπάσο, ακορντεόν και τουμπερλέκια!

Bazaar ρούχων

Στην μπροστινή αυλή του buba θα στηθεί ένα bazaar ρούχων και αξεσουάρ κάθε είδους με συμμετοχές από τα πολυαγαπημένα brands:
- Kimalé με κοσμήματα, μικρές ποσέτες και νεσεσέρ
- Fey Papanikou Jewelry Workshop με κοσμήματα
- Aggeliki&Anastasia από το Anemos-Tinos με ρούχα Devotion & #Twins, τσαντάκι Bleecker & Love, πετσέτες #hammam Sea You Soon και δερμάτινα laser cut αξεσουάρ
- Parity Tattoo με μοναδικά του prints και μπλουζάκια

 Πρωτοχρονιά στην Ταϊλάνδη

Παιχνίδι και για τα παιδιά

Από τις 14:30 έως και τις 17:00 στο πολύχρωμο πατάρι του buba, θα αναλάβει η εικαστικός Έφη Φουρίκη να ψυχαγωγήσει τους μικρούς μας επισκέπτες (4-10 ετών) με ένα δημιουργικό παιχνίδι ζωγραφικής!

Εκπλήξεις με ακροβατικά show, ζογκλέρ, surf ρεμπέτικα, ακόμη και βεγγαλικά είναι επίσης στο πρόγραμμα του πιο ιδιαίτερου street food πάρτι.

Που: Στο buba bistrot exotique, Παπαδιαμάντη 4, Κηφισιά
Πότε: Tην Κυριακή 22 Απριλίου, 12 το πρωί με 12 το βράδυ
Εισοδος Ελεύθερη

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κηφισιά street food party Ταϊλάνδη
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ