Νάξος: Επιναν αμέριμνοι καφέ όταν είδαν αυτοκίνητο να τρέχει χωρίς... οδηγό! [βίντεο] - iefimerida.gr

Νάξος: Επιναν αμέριμνοι καφέ όταν είδαν αυτοκίνητο να τρέχει χωρίς... οδηγό! [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε ένα μοναδικό περιστατικό έγιναν αυτόπτες μάρτυρες οι κάτοικοι της Νάξου που έπιναν τον καφέ τους σε καφετέρια του νησιού.

Συγκεκριμένα, καθώς έπιναν καφέ, ξαφνικά είδαν ένα αυτοκίνητο να εμφανίζεται χωρίς οδηγό και ύστερα από λίγο να «καρφώνεται» σε δέντρο, ενώ μερικά δευτερόλεπτα μετά πίσω του έτρεχε ο οδηγός, τρέχοντας να το προλάβει.

Ευτυχώς όμως όπως έγινε γνωστό, δεν πρόκειται για αληθινό γεγονός, αλλά για σκηνή από τα γυρίσματα της νέας ελληνικής ταινίας του σκηνοθέτη Νίκου Ζαπατίνα «Περιμένοντας τη Νονά».

Μάλιστα με μια πιο προσεκτική ματιά φαίνεται πως μέσα στο επίμαχο αυτοκίνητο υπάρχει οδηγός που τελικά κατευθύνει το αυτοκίνητο στο δέντρο.

Στην αρχή βέβαια οι τουρίστες έμειναν άφωνοι, αλλά όταν οι τουρίστες πληροφορήθηκαν την πραγματικότητα, άρχισαν να κάνουν χιούμορ.

Νάξος: Επιναν αμέριμνοι καφέ όταν είδαν αυτοκίνητο να τρέχει χωρίς... οδηγό! [βίντεο] | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ