Θα τη ζήλευαν πολλοί: Η Αννα Κορακάκη έπιασε έναν κυπρίνο 15 κιλών [εικόνες] - iefimerida.gr

Θα τη ζήλευαν πολλοί: Η Αννα Κορακάκη έπιασε έναν κυπρίνο 15 κιλών [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπορεί να είναι παγκόσμια πρωταθλήτρια και ολυμπιονίκης στη σκοποβολή, και να σαρώνει τα μετάλλια, φαίνεται όμως πως η Άννα Κορακάκη έχει κι άλλα ενδιαφέροντα.

Κι ένα από αυτά είναι το ψάρεμα. Η παγκόσμια πρωταθλήτρια πόσταρε στο λογαριασμό της στο Instagram μία φωτογραφία που την δείχνει να κρατά έναν πελώριο κυπρίνο.

Οι Δεύτερες δεν είναι ποτέ μουντές με τέτοιο Σαββατοκύριακο! Η ανταμοιβή της αναμονής και επιμονής έγινε από έναν κυπρίνο γύρω στα 15 κιλά! / Mondays are never dull when the weekend is brilliant! Another short fishing session with my lovely bf by the french waters. #vacation #france #rest #carpfishing #carpangling #releasedbackinwater #NOTkilled

A post shared by Anna Korakaki (@annakorakaki) on Jun 4, 2018 at 3:44am PDT


Όπως έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας που τράβηξε από την Λωρραίνη της Γαλλίας: «Οι Δευτέρες δεν είναι ποτέ μουντές με τέτοιο Σαββατοκύριακο! Η ανταμοιβή της αναμονής και επιμονής έγινε από έναν κυπρίνο γύρω στα 15 κιλά».

Από τα hashtag πάντως, καταλαβαίνει κανείς πως επέλεξε να μην κρατήσει τον κυπρίνο και να τον αφήσει ελεύθερο να επιστρέψει στο νερό.

Φαίνεται πως η συγκεκριμένη περιοχή, όσον αφορά στο ψάρεμα, είναι η τυχερή της παγκόσμιας πρωταθλήτριας γιατί και πέρυσι την ίδια μέρα είχε δημοσιεύσει άλλη μία φωτογραφία με έναν πελώριο κυπρίνο.

Good things come to those who bait Introduced to new things today and gaining experience thanks to my lovely boyfriend and #carpfishing coach My second #catch of the day in the French waters #newthings #happyhappy #angling #carps #carplife #carpangling #lake #naturemiracles

A post shared by Anna Korakaki (@annakorakaki) on Jun 5, 2017 at 5:07am PDT

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ