Kίτσουλας: Ενα αυθεντικό μαγειρείο στο Χαλάνδρι με απίστευτες τιμές και φαγητό που ζεσταίνει την ψυχή [εικόνες] - iefimerida.gr

Kίτσουλας: Ενα αυθεντικό μαγειρείο στο Χαλάνδρι με απίστευτες τιμές και φαγητό που ζεσταίνει την ψυχή [εικόνες]

Φωτογραφία: Κίτσουλας
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αν μένεις στο Χαλάνδρι, αποκλείεται να μην ξέρεις τον «Κίτσουλα» μια αυθεντική ελληνική ταβέρνα με βουκολικό όνομα που λειτουργεί από το 1946 και σερβίρει καθημερινά όλα τα γνωστά πιάτα που φτιάχνει και η μαμά μας.

Το ντεκόρ λιτό και παραδοσιακό, με την ξύλινη cult ταμπέλα να σας υποδέχεται, όπως στα παλιά χρόνια, μιας και ο Κίτσουλας, κόντρα στις νέες τάσεις και στα εντυπωσιακά design, επιμένει να είναι ένα κλασικό οικογενειακό μαγειρείο που ξεχωρίζει για το καλό του φαγητό.

Ανοίγει τις μεσημεριανές ώρες κι ενδείκνυται για όλους όσους θέλουν ένα σπιτικό γεύμα στο διάλειμμα από τη δουλειά, για τους εργένηδες ή για όλους εμάς που έχουμε νοσταλγήσει ένα καλομαγειρεμένο φαγητό, αλλά δεν έχουμε χρόνο να το φτιάξουμε.

Η ιστορία του ξεκινάει από τη γιαγιά Μαρία Βλάχου, σύζυγο του Χρήστου ή Κίτσου ή Κίτσουλα, που τα πρώτα χρόνια της λειτουργίας του μαγαζιού- όταν ακόμα το Χαλάνδρι ήταν ένα καταπράσινο προάστιο- ενθουσίασε τους θαμώνες της με τις μαγειρικές της ικανότητες.

Γνωρίστε τις γεύσεις του «Κίτσουλα» και δείτε φωτογραφίες στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΙΤΣΟΥΛΑΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΤΑΒΕΡΝΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ