Μοckingbird’s: Η νέα άφιξη στο Χαλάνδρι, έχει μια αυλή που θυμίζει νησί - iefimerida.gr

Μοckingbird’s: Η νέα άφιξη στο Χαλάνδρι, έχει μια αυλή που θυμίζει νησί

Μοckingbird’s
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τρεις παιδικοί φίλοι, ο Κωνσταντίνος Κολοκοτρώνης, ο Χάρης Αντύπας και ο Φώτης Λάβδας, βρίσκονται πίσω από το νέο στέκι του Χαλανδρίου, στον πεζόδρομο της Σωκράτους, που από τις πρώτες μέρες της λειτουργίας του έκανε πάταγο.

Οι δημιουργοί του το θεωρούν «family bar», κι όντως εδώ η ατμόσφαιρα έχει κάτι παρεΐστικο και πολύ χαλαρό, ενώ η πινακίδα του, βγαλμένη θαρρείς από τη δεκαετία του 1920, γράφει «ποτοπωλείο».

Η ονομασία του είναι εμπνευσμένη από δύο «πηγές»: από το διάσημο βιβλίο της Λι Χάρπερ, το «Όταν σκοτώνουν τα κοτσύφια», που έγινε και ταινία με πρωταγωνιστή τον Γκρέγκορι Πεκ, αλλά και από το ομώνυμο πτηνό που φημίζεται για τις μιμητικές του ικανότητες, και «μιλάει πολλές γλώσσες» άρα έχει διφορούμενη σημασία, μιας κι υποδηλώνει ότι το συγκεκριμένο all day bar πέρα από τις καλλιτεχνικές του ανησυχίες, απευθύνεται ουσιαστικά στον καθένα.

Το εσωτερικό του στεγάζεται σε ένα πετρόχτιστο σπίτι του 1920, ανακαινισμένο με προσοχή και μίνιμαλ αισθητική από τους ίδιους τους ιδιοκτήτες, που έχουν σεβαστεί στο έπακρο τον αρχικό χαρακτήρας του κτιρίου- για παράδειγμα έχουν κρατήσει τα vintage πλακάκια - συνδυάζοντας αρμονικά την πέτρα και το ξύλο.

Δείτε το νέο στέκι του Χαλανδρίου, το Μοckingbird’s, στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ MOCKINGBIRD'S
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ