Η Μαντώ Γαστεράτου εξηγεί γιατί δεν κάλεσε την Τζένη Μελιτά στο γάμο της -Αδειασμα on air [βίντεο] - iefimerida.gr

Η Μαντώ Γαστεράτου εξηγεί γιατί δεν κάλεσε την Τζένη Μελιτά στο γάμο της -Αδειασμα on air [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Μαντώ Γαστεράτου μετά από μια ημέρα απουσίας επέστρεψε στο πλατό της εκπομπής της και πριν μιλήσει για το γάμο της θέλησε να απαντήσει στην Τζένη Μελιτά.

Η πρώην κολλητή της Μαντούς Γαστεράτου Τζένη Μελιτά δεν ήταν στο γάμο το Σάββατο και φυσικά αυτό προκάλεσε απορίες. Οι followers της την ρώτησαν, εκείνη απάντησε ξεκάθαρα «απλά δεν με κάλεσε» και στη συνέχεια βγήκε δακρυσμένη στην εκπομπή της Ελένης Τσολάκη μιλώντας πάντα με γλυκιά λόγια για την πρώην κολλητή της.

Η Μαντώ Γαστεράτου εξηγεί γιατί δεν κάλεσε την Τζένη Μελιτά στο γάμο της -Αδειασμα on air [βίντεο] | iefimerida.gr 0

Η απάντηση της Μαντούς Γαστεράτου σήμερα, πάντως, ήταν σε εντελώς διαφορετικό κλίμα. Ουτε συναισθηματική ήταν, ούτε γλυκιά. Το άκρως αντίθετο, η Μαντώ Γαστεράτου σήκωσε το γάντι και επιτέθηκε για τα καλά στην Τζένη Μελιτά.

«Θέλω να μου επιτρέψετε να πάρω λίγα δευτερόλεπτα. Γιατί θέλω να απαντήσω σε κάτι που αυτές τις ημέρες έχει γίνει μεγάλος ντόρος. Μιλάω για την απουσία της Τζένης (Μελιτά) από τον γάμο. Εγώ θέλω να πω πραγματικά, ότι όλες οι σχέσεις για να ανθίσουν και να χτιστούν θέλουν πολλή φροντίδα και πολλή αγάπη και από τις δυο τις πλευρές και όχι από τη μία.

Eπίσης θέλω να την ευχαριστήσω που μου ευχήθηκε δημόσια, μέσα από την εκπομπή της Ελένης Τσολάκη. Και πάλι καλά που υπάρχει και η ελληνική τηλεόραση που ενώνει τους ανθρώπους. Γιατί δεν ξέρω αν θα το έκανε καν. Αν θα μου εύχονταν. Γενικά δεν θέλω να σχολιάσω κάτι παραπάνω για αυτό το θέμα. Γιατί με στενοχωρεί. Ο καθένας έχει δικαίωμα να κάνει follow και unfollow. Οι φίλες μου, μού έκαναν έκπληξη στο bachelorette. Προφανώς και την είχαν καλέσει», τόνισε η Μαντώ Γαστεράτου.

Η Τζένη Μελιτά χθες, με δάκρυα στα μάτια απαντούσε στις ερωτήσεις της Ελένης Τσολάκη για το γάμο της πρώην, όπως φαίνεται, κολλητής της.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Τζένη Μελιτά Μαντώ Γαστεράτου
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ