Μεγάλες διακρίσεις για την ομάδα της Herbalife Nutrition στο 8ο Spetses mini Marathon - iefimerida.gr

Μεγάλες διακρίσεις για την ομάδα της Herbalife Nutrition στο 8ο Spetses mini Marathon

H HERBALIFE NUTRITION στο 8ο Spetses mini Marathon
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ξεπερνώντας κάθε προηγούμενη διοργάνωση, δεκαεννιά χιλιάδες άνθρωποι όλων των ηλικιών, από 42 διαφορετικές χώρες, βρέθηκαν ξανά φέτος στις Σπέτσες για να λάβουν μέρος ή να παρακολουθήσουν την πληθώρα των αθλητικών, και όχι μόνο, εκδηλώσεων του 8ου Spetses mini Marathon που διεξήχθη μεταξύ 5-7 Οκτωβρίου 2018 υπό την αιγίδα του Δήμου Σπετσών και του Ε.Ο.Τ.

Για τρίτη συνεχή χρονιά, η HERBALIFE NUTRITION, η εταιρεία που συμβάλλει για μία πιο υγιεινή και δραστήρια ζωή, ήταν χορηγός της διοργάνωσης, παρέχοντας όλα τα συστατικά για την απαραίτητη ενυδάτωση και ενέργεια των αθλητών πριν και μετά τους αγώνες.

Στο πλαίσιο αυτό, η Herbalife Nutrition προσέφερε το σύνολο των t-shirt των μεγάλων δρομικών αποστάσεων, ενώ στο ειδικά διαμορφωμένο περίπτερό της στην πλατεία Ποσειδωνίου προσφέρθηκαν ποτά ηλεκτρολυτών για την απαραίτητη τόνωση των αθλητών, με τους παρευρισκομένους να απολαμβάνουν ένα ισορροπημένο ρόφημα για την ενυδάτωση του οργανισμού τους.

Η η HERBALIFE NUTRITION, η εταιρεία που συμβάλλει για μία πιο υγιεινή και δραστήρια ζωή, ήταν χορηγός του 8ου Spetses mini Marathon

Επιπλέον, στο νησί των Σπετσών παρευρέθη πολυμελής αθλητική ομάδα, στην οποία συμμετείχαν οι Νόρα Δράκου, Γιώργος Σπανουδάκης, Χρήστος Μποφίλιος, Βίβιαν Δράκου, Πόλυ Χατζόγλου και Μάκης Καλαράς, με τους 3 πρώτους να διακρίνονται στα 1.5 χλμ. κολύμβησης το Σάββατο 6 Οκτωβρίου και με τον Μάκη Καλαρά να καταγράφει ρεκόρ διαδρομής με αμαξίδιο στα 25 χλμ. τρέξιμο την Κυριακή 7 Οκτωβρίου.

Η HERBALIFE NUTRITION είναι μία παγκόσμια εταιρεία διατροφής, με έτος ίδρυσης το 1980 στο Λος Άντζελες στην Καλιφόρνια, με προϊόντα που υποστηρίζουν έναν υγιεινό και δραστήριο τρόπο ζωής και στόχο να αλλάζει τις ζωές των ανθρώπων.

Στις Σπέτσες παρευρέθη πολυμελής αθλητική ομάδα, στην οποία συμμετείχαν οι Νόρα Δράκου, Γιώργος Σπανουδάκης, Χρήστος Μποφίλιος, Βίβιαν Δράκου, Πόλυ Χατζόγλου και Μάκης Καλαράς
Ο Μάκης Καλαράς κατέγραψε ρεκόρ διαδρομής με αμαξίδιο στα 25 χλμ. τρέξιμο
Δυναμικό παρών από την HERBALIFE NUTRITION
Μεγάλες διακρίσεις για την ομάδα της Herbalife Nutrition στο 8ο Spetses mini Marathon | iefimerida.gr 4
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ HERBALIFE NUTRITION Spetses mini Marathon
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ