Ποιοι θα κατασκευάσουν τα εκκρεμή τμήματα του αυτοκινητοδρόμου Πάτρα – Πύργος - iefimerida.gr

Ποιοι θα κατασκευάσουν τα εκκρεμή τμήματα του αυτοκινητοδρόμου Πάτρα – Πύργος

Τούνελ στην εθνική οδό / Φωτογραφία: Eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Από την αιτιολόγηση των προσφορών θα καθοριστεί ποιοι θα κατασκευάσουν τα εκκρεμή τμήματα του αυτοκινητοδρόμου Πάτρα - Πύργος.

Η ολοκλήρωση της διαδικασίας αιτιολόγησης των προσφορών που έχουν υποβληθεί για την κατασκευή των τμημάτων 2, 3 και 4 του αυτοκινητόδρομου Πάτρα Πύργος, θα καθορίσει τους τελικούς αναδόχους των τριών εργολαβιών που παραμένουν σε εκκρεμότητα.

Προσωρινός μειοδότης και για τα τρία τμήματα έχει κηρυχθεί η κοινοπραξία «Τοξότης – Ομάδα Κατασκευών», συμφερόντων της οικογένειας Καλογρίτσα, η οποία συγκεντρώνει μικρές πιθανότητες να είναι οριστικός ανάδοχος.

Η αρμόδια υπηρεσία του υπουργείου Υποδομών έχει ζητήσει αιτήσεις αιτιολόγησης από τους μειοδότες, προκειμένου να ολοκληρωθεί ο διαγωνισμός που ξεκίνησε το Μάρτιο του 2016.

Ο υπουργός Υποδομών Χρήστος Σπίρτζης μιλώντας στη Βουλή ανέφερε πως για το τέταρτο τμήμα, από την Κυλλήνη έως τη Βάρδα, μήκους 9 χιλιομέτρων, οι εταιρείες Καλογρίτσα φαίνεται πως μπορούν να αιτιολογήσουν την προσφορά τους, που ανέρχεται σε 36,7 εκατομμύρια ευρώ με έκπτωση 50,39%.

Διαβάστε περισσότερα για τους γρίφους του αυτοκινητοδρόμου Πάτρα – Πύργος στο economista.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αυτοκινητόδρομος Πάτρα-Πύργος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ