Μόνικα Μπαμπίσοβα -Η εντυπωσιακή σύζυγος του Τσέχου πρωθυπουργού είναι η Πρώτη Κυρία του Instagram [εικόνες] - iefimerida.gr

Μόνικα Μπαμπίσοβα -Η εντυπωσιακή σύζυγος του Τσέχου πρωθυπουργού είναι η Πρώτη Κυρία του Instagram [εικόνες]

Η Μόνικα Μπαμπίσοβα με τον σύζυγό της
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι Πρώτες Κυρίες εντυπωσιάζουν πάντα στις δημόσιες και επίσημες εμφανίσεις τους.

Αν και συνήθως οι Πρόεδροι και οι Πρωθυπουργοί των χωρών χρησιμοποιούν τα social media για την προώθηση της πολιτικής τους, οι σύζυγοί τους μπορούν να κάνουν και προσωπική χρήση.

Αυτό απέδειξε, η Πρώτη Κυρία της Τσεχίας. Η 44χρονη Μόνικα Μπαμπίσοβα είναι μαζί με τον Τσέχο Πρωθυπουργό, Αντρέι Μπαμπίσοβ, για πάνω από 20 χρόνια.

Τον γνώρισε όταν δούλευε ως γραμματέας του πρώην εκατομμυριούχου επιχειρηματία. Από την εκλογή του πριν ένα χρόνο, έχει καταφέρει να κερδίσει στο Instagram 23.000 followers και να είναι πολύ ενεργή σαν μια celebrity star.

Το περασμένο Σαββατοκύριακο, το ζευγάρι βρέθηκε στο Παρίσι για τα 100 χρόνια από το τέλος του Α’ Παγκοσμίου Πολέμου, όπου συγκεντρώθηκαν οι ηγέτες των περισσότερων ευρωπαϊκών χωρών με τις συζύγους και τους συντρόφους τους.

Η Πρώτη Κυρία της Τσεχίας δεν έχασε χρόνο να μοιραστεί φωτογραφίες με τις άλλες διάσημες συζύγους αλλά και τα γαλλικά τοπία.

Δείτε την εντυπωσιακή σύζυγο του Τσέχου Πρωθυπουργού και γιατί είναι η Πρώτη Κυρία του Instagram στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ