«Aventador Prime Meat House»: Eνας εντυπωσιακός πολυχώρος 1.700 τμ. στα Μελίσσια θα γίνει στέκι [εικόνες] - iefimerida.gr

«Aventador Prime Meat House»: Eνας εντυπωσιακός πολυχώρος 1.700 τμ. στα Μελίσσια θα γίνει στέκι [εικόνες]

Το Aventador Prime Meat House στα Μελίσσια/ Φωτογραφία: Aventador Prime Meat House
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δεν έχει πολύ καιρό που άνοιξε τις πόρτες του στα Μελίσσια, αλλά ήδη έχει αποκτήσει τους πιστούς του θαμώνες.

Ο λόγος για το «Aventador Prime Μeat House», έναν πολυχώρο 1700τμ, με επίκεντρο το κρέας, -oι ιδιοκτήτες του έχουν την Φάρμα Κατερίνα, όποτε η πολυετής τους εμπειρία στον τομέα παραγωγής αποτελεί εγγύηση- που στα διαφορετικά του επίπεδα προσφέρει ιδανικές επιλογές εξόδου για όλες τις ώρες της ημέρας και για όλα τα γούστα.

Το πρωί η μέρα ξεκινάει στο «Coffee Gi», όπου θα βρείτε τον φρεσκοκαβουρδισμένο καφέ των Handpickers Coffee Roasters. Ο καφές για τους Hand Pickers σημαίνει μια καθημερινή ιεροτελεστία -άλλωστε το όνομά του προήλθε από τους ανθρώπους που έχουν ως σκοπό να μαζεύουν μόνο τα ώριμα κεράσια του καφέ -πράγμα που δηλώνει και την ανώτερη ποιότητά του.

Φυσικά θα βρείτε ροφήματα και φυσικούς χυμούς αλλά και κάποιες επιλογές σε σνακ, ενώ να ξέρετε ότι υπάρχει και ένας όμορφος παιδότοπος για να τους μικρούς φίλους του χώρου.

Διαβάστε λεπτομέρειες και δείτε τους εντυπωσιακούς χώρους του Αventador Prime Meat House, στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ AVENTADOR PRIME MEAT HOUSE
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ