Ιερές μπίζνες για τον αποχαρακτηρισμό προβληματικών ακινήτων -Τα φιλέτα σε Βάρκιζα, Βουλιαγμένη και Πεντέλη - iefimerida.gr

Ιερές μπίζνες για τον αποχαρακτηρισμό προβληματικών ακινήτων -Τα φιλέτα σε Βάρκιζα, Βουλιαγμένη και Πεντέλη

Εκκλησιαστικό ενθύμιο / Φωτογραφία: EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Από τον Αύγουστο του 2013 λειτουργεί η Εταιρεία Αξιοποίησης Εκκλησιαστικής Περιουσίας, ωστόσο μέχρι σήμερα δεν έχει κατορθώσει να αξιοποιήσει ούτε ένα ακίνητο με οποιονδήποτε τρόπο και τα έσοδα της εταιρείας είναι μηδενικά.

Σύμφωνα το economistas.gr, τα ακίνητα και τα οικόπεδα της εκκλησίας ξεπερνούν τα 700 μόνο στο λεκανοπέδιο Αττικής ωστόσο αυτά που θεωρούνται τα πιο πολύτιμα, τα ακίνητα φιλέτα, έχουν αρκετά προβλήματα πολεοδομικού σχεδιασμού.
Και φαίνεται ότι αυτά ακριβώς τα προβληματικά ακίνητα προσπαθεί να αξιοποιήσει η Εκκλησία ασκώντας έτσι πίεση στο δημόσιο που “καιγόταν” για έσοδα να προβεί στον αποχαρακτηρισμό τους.

Διαβάστε στο economistas.gr για τα αμφιλεγόμενα επενδυτικά σχέδια της Εκκλησίας και τα ακίνητα φιλέτα στη Βάρκιζα, τη Βουλιαγμένη και την Πεντέλη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Εκκλησία ακίνητα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ