Στο Μουζάκι Καρδίτσας το Τίμιο Ξύλο από το Τροβάτο Ευρυτανίας [εικόνες & βίντεο] - iefimerida.gr

Στο Μουζάκι Καρδίτσας το Τίμιο Ξύλο από το Τροβάτο Ευρυτανίας [εικόνες & βίντεο]

Στο Μουζάκι Καρδίτσας το Τίμιο Ξύλο
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με τιμές Αρχηγού κράτους με μεγάλη μεγαλοπρέπεια και συγκίνηση έγινε η υποδοχή του Τιμίου Ξύλου του Κυρίου ημών Ιησού Χριστού το Σάββατο 17 Νοεμβρίου το απόγευμα στο Μουζάκι.

Το Τίμιο Ξύλο μετέφερε από το Τροβάτο Ευρυτανίας ο πρωτοπρεσβύτερος π. Κωνσταντίνος Κουτσουπιάς συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Αγράφων, τον πρόεδρο Τροβάτου καθώς και κατοίκους του Τροβάτου.

Ο Μητροπολίτης Θεσσαλιώτιδος κ.κ. Τιμόθεος υπεδέχθη το Τίμιο Ξύλο με πλήθος Ιερέων καθώς και σύσσωμου του Δημοτικού Συμβουλίου Μουζακίου, Διοικητού της Στρατονομίας Ρούσσου, Διοικητού Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Καρδίτσας, εκπροσώπου Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών Τρικάλων και πλήθους κόσμου.

Πρόκειται για ένα Ιερό κειμήλιο, που για πάνω από 4 αιώνες, το φυλάσσουν και το προστατεύουν οι Τροβατιανοί στο χωριό τους και στον ιερό ναό του Αγ. Δημητρίου.

Το Τίμιο Ξύλο μετέφερε από το Τροβάτο Ευρυτανίας
Στο Μουζάκι Καρδίτσας το Τίμιο Ξύλο από το Τροβάτο Ευρυτανίας [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ