Βυθίστηκε στη θλίψη η Κυπαρισσία για τον χαμό των τριών 15χρονων -Τι λέει στο iefimerida ο διευθυντής του νοσοκομείου - iefimerida.gr

Βυθίστηκε στη θλίψη η Κυπαρισσία για τον χαμό των τριών 15χρονων -Τι λέει στο iefimerida ο διευθυντής του νοσοκομείου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σκηνές αρχαίας τραγωδίας εκτυλίχθηκαν χθες στο νοσοκομείο Κυπαρισσίας όταν κλήθηκαν οι συγγενείς των 15χρονων αγοριών που σκοτώθηκαν στην άσφαλτο.

Η μοίρα έπαιξε το πιο άγριο παιχνίδι στη μητέρα του ενός παιδιού που εργαζόταν στην καθαριότητα του νοσοκομείου. «Η σύμβασή της έχει λήξει και ήρθε χθες το πρωί να υποβάλλει τα χαρτιά της ώστε να εργαστεί ξανά από τον Ιανουάριο», λέει στο iefimerida.gr ο διευθυντής του νοσοκομείου, Θοδωρής Ντέντες.

Όσο βρισκόταν εκεί, τα ασθενοφόρα έφεραν τα παιδιά αλλά εκείνη δεν ανησύχησε γιατί ήξερε ότι το παιδί της ήταν στο σχολείο. Έτσι έφυγε και αργότερα ειδοποιήθηκε για την τραγική εξέλιξη. «Όλοι τον ξέραμε τον γιό της, εδώ μεγάλωσε. Πιο παλιά δούλευε στο νοσοκομείο η γιαγιά του, τώρα η μητέρα του και η θεία του. Κανείς όμως δεν κατάλαβε ότι ήταν αυτός γιατί δεν αναγνωριζόταν λόγω της σφοδρότητας της σύγκρουσης. Δύο ώρες μετά αναγνωρίστηκε», αποκαλύπτει ο κ. Ντέντες.

Άνιση μάχη

Οι γιατροί στο νοσοκομείο της Κυπαρισσίας έδωσαν μάχη για να κρατήσουν στη ζωή το τρίτο παιδί που ζούσε μετά το δυστύχημα. «Δόθηκε μάχη για να κρατηθεί στη ζωή ο ένας 15χρονος αλλά είχε βαρύτατα τραύματα .Έγινε εδώ χειρουργείο και στη συνέχεια διακομίστηκε στο Ρίο με ασθενοφόρο συνοδεία παθολόγου και αναισθησιολόγου. Δυστυχώς δεν τα κατάφερε», λέει εν συνεχεία ο κ. Ντέντες.

Ολόκληρη η πόλη έχει βυθιστεί στο πένθος και τα social media έχουν κατακλυστεί από αποχαιρετιστήρια μηνύματα. Στον Ιερό Ναό Αγίας Τριαδας συγγενείς και φίλοι αποχαιρετούν στις 14.30 τον άτυχο Νίκο και παλεύουν ακόμα να συνειδητοποιήσουν ότι μια κοπάνα από το σχολείο έγινε αφορμή να κοπεί το νήμα της ζωής του.

Βυθίστηκε στη θλίψη η Κυπαρισσία για τον χαμό των τριών 15χρονων -Τι λέει στο iefimerida ο διευθυντής του νοσοκομείου | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ