Νέα κτηνωδία στην Κρήτη: Κρέμασαν σκύλο σε γέφυρα [σκληρές εικόνες] - iefimerida.gr

Νέα κτηνωδία στην Κρήτη: Κρέμασαν σκύλο σε γέφυρα [σκληρές εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Και τον πιο αρρωστημένο νου ξεπερνά η κτηνωδία με θύμα ένα σκύλο, η οποία αποκαλύφθηκε σε γέφυρα στον καινούριο δρόμο Μεσαρά – Ηράκλειο.

To σώμα του άτυχου τετράποδου, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίεςαπό το apopsilive.gr, βρίσκεται σε προχωρημένη σήψη κάτι που μαρτυρά πως είναι αρκετές ημέρες κρεμασμένος στην γέφυρα.

Νέα κτηνωδία στην Κρήτη: Κρέμασαν σκύλο σε γέφυρα [σκληρές εικόνες] | iefimerida.gr 0
Νέα κτηνωδία στην Κρήτη: Κρέμασαν σκύλο σε γέφυρα [σκληρές εικόνες] | iefimerida.gr 1
Νέα κτηνωδία στην Κρήτη: Κρέμασαν σκύλο σε γέφυρα [σκληρές εικόνες] | iefimerida.gr 2

Το περιστατικό αυτό έρχεται να συνταράξει, για ακόμα μια φορά την τοπική κοινωνία της Μεσαρά, που βρίσκεται ήδη συγκλονισμένη από το περιστατικό που συνέβη πριν λίγο καιρό στην Γέργερη του Δήμου Γόρτυνας, με την σκυλίτσα και τα κουτάβια της που βρέθηκαν σχεδόν καμένα σε φούρνο.

Η τάση της κακοποίησης απέναντι στα ζώα έχει αρχίσει να παίρνει τεράστιες διαστάσεις στην Κρήτη και ειδικότερα στη Μεσαρά, δυστυχώς καταγράφονται συχνά περιστατικά.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ σκύλος κρεμασμα Γέφυρα Κρήτη
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ