Ιντριγκες στο παλάτι: Ο νέος σύντροφος της Βεατρίκης χώρισε ξαφνικά την κουκλάρα μητέρα του παιδιού του [εικόνες] - iefimerida.gr

Ιντριγκες στο παλάτι: Ο νέος σύντροφος της Βεατρίκης χώρισε ξαφνικά την κουκλάρα μητέρα του παιδιού του [εικόνες]

Η πριγκίπισσα Βεατρίκη. Φωτογραφία: AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η βασιλική οικογένεια της Αγγλίας έχει συνηθίσει πλέον τις οικογενειακές προστριβές και πάντα κατάφερνε να τις ξεπερνά.

Πριν από λίγο καιρό, η πριγκίπισσα Βεατρίκη σύστησε στους γονείς της πρίγκιπα Άντριου και την δούκισσα του Γιορκ, τον σύντροφό της, Εντοάρντο Μαπέλι Μότζι.

Ο Εντοάρντο Μαπέλι Μότζι

Οι δύο οικογένειες γνωρίζονταν εδώ και πολλά χρόνια, γι’ αυτό και αποτέλεσε έκπληξη. Ίσως ακόμη περισσότερο διότι, ο Έντο, όπως τον φωνάζουν όλοι, μοιραζόταν την ζωή του και το διαμέρισμά του στο Λονδίνο με μια πανέμορφη Αμερικανο-Κινέζα, την Ντάρα Χουάνγκ, με την οποία έχει έναν γιο, 2 ετών, τον Κρίστοφερ Γουλφ.

Μεγαλύτερη έκπληξη από όλους με την είδηση πως η πριγκίπισσα και ο Έντο είνια ζευγάρι, ήταν για την μητέρα της Ντάρα, Λίλι που ταξίδεψε κατευθείαν από το σπίτι της στη Φλόριντα για το Λονδίνο, όταν γεννήθηκε ο εγγονός της και από τότε έχει πάει άλλες δύο φορές.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dara Huang (@dara_huang) στις 24 Σεπ, 2018 στις 7:41 πμ PDT

Όπως λέει, δεν είχε ιδέα πως η κόρη της και ο Έντο δεν είναι πλέον μαζί μέχρι που το έμαθε πρόσφατα από την μεγαλύτερη κόρη της, την Έριν.

«Νομίζω πως η Ντάρα μας το έκρυβε» λέει η 69χρονη Λίλι, της οποίας ο σύζυγός, ο 80χρονος Πο-Τιέν, είναι συνταξιούχος επιστήμονας της Nasa. «Δεν ήθελε να είμαι στενοχωρημένη. Είμαι σοκαρισμένη».

Η ίδια πιστεύει πως ήταν σοκ και για την κόρη της, καθώς ήταν πολύ ξαφνικός ο χωρισμός τους.

Σύμφωνα με την Λίλι, η 37χρονη κόρη της έπρεπε να φύγει από το διαμέρισμα του Έντο και έμεινε σε μια φίλη της, ενώ κοιμόταν στον καναπέ, όσο έψαχνε για διαμέρισμα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dara Huang (@dara_huang) στις 21 Σεπ, 2018 στις 11:09 πμ PDT

Η Ντάρα είναι μια εξαιρετικά επιτυχημένη αρχιτέκτονας με δική της εταιρεία και διεθνείς πελάτες και πρέπει να ταξιδεύει πολύ.

Ο Έντο με τον γιο του

Υπό αυτές τις συνθήκες, άφηνε τον 2χρονο γιο της με τον πατέρα του, ενώ είχαν προσλάβει και μία νταντά για να μένει με το παιδί στο σπίτι του Έντο.

Η μητέρα της λέει, ότι τώρα η Ντάρα πρέπει να επιστρέφει νωρίς από την δουλειά της και πηγαίνει να δει τον γιο της, ώστε να τον κάνει μπάνιο πριν τον βάλει για ύπνο στις 7 ή τις 8. «Είναι μια απαίσια κατάσταση» αναφέρει.

Και προσθέτει: «Λατρεύω τον Έντο. Λατρεύω την οικογένειά του. Γιατί συνέβη αυτό;».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dara Huang (@dara_huang) στις 23 Αύγ, 2018 στις 7:55 πμ PDT

Σύμφωνα με όσα ακούγονται, η Βεατρίκη έχει σχέση με τον 35χρονο Έντο από τον Σεπτέμβριο, έναν μήνα πριν τον γάμο τς αδερφής της.

Πόσο γρήγορα όμως ο Έντο αντικατέστησε την Ντάρα με την Βεατρίκη στη ζωή του; Σύμφωνα με έναν στενό οικογενειακό φίλο του Έντο, αυτός και η Ντάρα χώρισαν πριν από 6 μήνες.

Η πριγκίπισσα Βεατρίκη αποκάλυψε στην οικογένειά της την σχέση της, όταν ένιωθε σίγουρη γι' αυτήν

Ένας υπάλληλος του παλατιού που γνωρίζει την πριγκίπισσα όλη της τη ζωή, αναφέρει: «Δεν θα επέτρεπε ποτέ στον εαυτό της να διαλύσει την ευτυχία ενός άλλου ζευγαριού, ειδικά αν υπάρχει μικρό παιδί».

Το θέμα είναι πως, στο τελευταίο αυτό βασιλικό ρομάντζο, η σχέση προχωρά τόσο γρήγορα που και στις δύο πλευρές, κάποιοι μιλούν για έναν πιθανό αρραβώνα του χρόνου.

Αυτό σημαίνει ότι η Βεατρίκη θα είναι η πρώτη ανάμεσα στη νέα γενιά βασιλικών που θα αποκτήσει ένα θετό τέκνο. Η άλλη, είναι η δούκισσα της Κορνουάλης, Καμίλα, που έχει γίνει θετή μητέρα του πρίγκιπα Χάρι και του πρίγκιπα Γουίλιαμ.

Δεν είναι δύσκολο να φανταστεί κανείς τι μπορεί να πέρασε από το μυαλό της Βεατρίκης, όταν πριν από 4 μήνες, ο πρώην σύντροφός της επί 10 χρόνια, Ντέιβ Κλαρκ, αποφάσισε να παντρευτεί. Η πριγκίπισσα και ο Ντέιβ είχαν περάσει 10 ευτυχισμένα χρόνια μαζί προτού χωρίσουν ξαφνικά το 2016.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dara Huang (@dara_huang) στις 14 Αύγ, 2018 στις 5:15 πμ PDT

Αυτό που συνέβη ήταν πολύ απλό. Η βεατρίκη φαίνεται πως του έδωσε τελεσίγραφο – κάτι που δεν είναι άγνωστο σε αυτές τις περιπτώσεις: ήθελε γάμο ή αλλιώς θα έπρεπε να τραβήξουν χωριστούς δρόμους. Προς απογοήτευσή της, ο Ντέιβ αποφάσισε ότι δεν ήταν ακόμη έτοιμος να παντρευτεί.

Από τότε και μέχρι πρόσφατα, δεν υπήρξε κάποιος σημαντικός άνθρωπος στη ζωή της.

Η Βεατρίκη και ο Έντο κράτησαν κρυφή την σχέση τους έως ότου και οι δύο να είναι αρκετά βέβαιοι γι’ αυτήν.

Η αποκάλυψη για την σχέση τους έγινε σε ένα πάρτι του Ινδού μεγιστάνα του χάλυβα, Λακσμί Μιτάλ, με δρα το Λονδίνο, που λέγεται ότι έχει περιουσία ύψους 14 δισεκατομμυρίων λιρών.

Ο Έντο, έχει ιδρύσει την εταιρεία Banda, που ειδικεύεται στον εντοπισμό και την δημιουργία πολυτελών σπιτιών για πλούσιους. «Δεν είναι λάτρης των πάρτι» λέει ένας στενός οικογενειακός φίλος.

Μια σημαντική ένδειξη πως ατυή η σχέση είναι σοβαρή, βασίζεται στην απόφασή του να αλλάξει τον λογαριασμό του στο Instagram (με περισσότερους από 10.000 οπαδούς) και από δημόσιο να τον κάνει ιδιωτικό. Το ίδιο πράγμα είχε κάνει και η Μέγκαν Μαρκλ, λίγο πριν την ανακοίνωση του αρραβώνα της με τον πρίγκιπα Χάρι.

Κι ενώ η Φέργκι μπορεί να είναι πολύ χαρούμενη και να ελπίζει να δει σύντομα την μεγάλη κόρη της να παντρεύεται, η μητέρα της Ντάρα λέει: «Πριν από αυτό, η κόρη μου ήταν ευτυχισμένη. Αλλά τώρα κλαίει συνεχώς μαζί με την αδερφή της. «Αλλά είμαι χριστιανή. Και είπα στην κόρη μου: Πρέπει να ευλογείς τους ανθρώπους. Κι όχι να είσαι θυμωμένοι με αυτούς. Να τους εύχεσαι καλή τύχη».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ