Βασιλική Ανδρίτσου: Ποζάρει στο Instagram λίγο πριν γεννήσει [βίντεο] - iefimerida.gr

Βασιλική Ανδρίτσου: Ποζάρει στο Instagram λίγο πριν γεννήσει [βίντεο]

Η Βασιλική Ανδρίτσου (Φωτογραφία: NDPphoto)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μία από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής της διανύει η Βασιλική Ανδρίτσου, η οποία σε δύο μήνες θα φέρει στον κόσμο το παιδί της.

Η ηθοποιός βρίσκεται στον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της και μαζί με τον σύζυγό της Νίκο Συμεωνίδη περιμένουν κοριτσάκι.

«Δεν το πιστεύω, γιατί μπορεί να έλκονται και τα ομώνυμα. Νομίζω ότι με τους ανθρώπους που ταιριάζεις πολύ και μένεις μια ζωή μαζί τους έχεις κοινά στοιχεία ακόμα και όταν επιφανειακά αυτό δεν φαίνεται. Ακόμα και το γεγονός ότι αποδέχεσαι και αγαπάς τα ελαττώματα του άλλου κάτι σημαίνει. Σου είναι γνώριμα υποσυνείδητα», είχε πει σε παλιότερη συνέντευξή της για τον αγαπημένο της.

Η Βασιλική Ανδρίτσου μοιράστηκε με τους ακολούθους της βίντεο από το στολισμένο της δέντρο, ποζάροντας με χριστουγεννιάτικο φίλτρο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Βασιλική Ανδρίτσου μωρό
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ