«Μαθήματα» τυροκομίας πήρε ο Τσίπρας στα Καλάβρυτα -Εφαγε γιαούρτι, ενθουσιάστηκε με τη φασολάδα [εικόνες] - iefimerida.gr

«Μαθήματα» τυροκομίας πήρε ο Τσίπρας στα Καλάβρυτα -Εφαγε γιαούρτι, ενθουσιάστηκε με τη φασολάδα [εικόνες]

Ο κ. Τσίπρας ενημερώθηκε για τη διαδικασία παραγωγής/ Φωτογραφία: EUROKINISSI/ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ/ANDREA BONETTI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Φορώντας μία λευκή ρόμπα «εργαστηρίου», ο πρωθυπουργός παρακολουθούσε με προσοχή όλη τη διαδικασία παραγωγής, στον Αγροτικό και Γαλακτοκομικό Συνεταιρισμό Καλαβρύτων, κατά την επίσκεψή του εκεί.

«Θα πήζω και γιαούρτι τώρα, αφού έμαθα να πήζω τυρί», είπε κάποια στιγμή χαμογελώντας ο Αλέξης Τσίπρας, ενώ δεν δίστασε να εκφράσει τις απορίες του. «Ετσι βγαίνει, κομματάκια; Αυτό τι είναι μυζήθρα ή φέτα;», ήταν ανάμεσα στις ερωτήσεις που απηύθυνε στους εργαζομένους.

Ο πρωθυπουργός δοκίμασε γιαούρτι του Συνεταιρισμού
Ενθουσιασμένος ο κ. Τσίπρας κατά την επίσκεψή του στον Συνεταιρισμό

Ο πρωθυπουργός δοκίμασε και γιαούρτι, δηλώνοντας «Αυτά θα έπρεπε να τρώνε οι τουρίστες», αλλά τον μεγαλύτερο ενθουσιασμό τον έδειξε για κάτι που δεν αποτελούσε προϊόν του Συνεταιρισμού. Αφού ενημερώθηκε ότι όσοι εργαζόμενοι δεν έχουν σπίτι στα Καλάβρυτα τρώνε στην κουζίνα του Συνεταιρισμού, του είπαν πως το μενού για την ημέρα έχει κόκκινη φασολάδα. «Α, θα κάτσω κι εγώ!», απάντησε ο κ. Τσίπρας.

Ο πρωθυπουργός ενημερώθηκε για τη διαδικασία παραγωγής
Ο κ. Τσίπρας συνομίλησε με τους εργαζομένους

Φωτογραφίες: EUROKINISSI

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Αλέξης Τσίπρας Καλάβρυτα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ