Εκαναν μνημόσυνο για τον Κατσίφα και στην Κακαβιά -Μετά το «μπλόκο» - iefimerida.gr

Εκαναν μνημόσυνο για τον Κατσίφα και στην Κακαβιά -Μετά το «μπλόκο»

Σε βαρύ κλίμα το μνημόσυνο στους Βουλιαράτες/ Φωτογραφία: epirus-tv
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε βαρύ κλίμα έγινε στους Βουλιαράτες το μνημόσυνο για τις 40 ημέρες από τον θάνατο του Κωνσταντίνου Κατσίφα, ο οποίος έπεσε νεκρός από πυρά της αλβανικής αστυνομίας.

Τα μέτρα της αλβανικής αστυνομίας ήταν δρακόντεια, από το πρωί της Παρασκευής, καθώς είχαν στηθεί μπλόκα στους δρόμους και γίνονταν έλεγχοι. Παρόντες στο μνημόσυνο στους Βουλιαράτες ήταν, σύμφωνα με το ΑΠΕ, μεταξύ άλλων ο βουλευτής της ΝΔ Βασίλης Γόγιακας, ο βουλευτής της 'Ενωσης Κεντρώων Γιάννης Σαρίδης, ο ανεξάρτητος βουλευτής Νίκος Νικολόπουλος, ο ευρωβουλευτής της ΧΑ Γιώργος Επιτήδειος και ο πρόεδρος του ΚΕΑΔ (Κόμμα 'Ενωσης Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων) Βαγγέλης Ντούλες.

Στο μεταξύ, μνημόσυνο τελέστηκε και στη συνοριακή πύλη της Κακαβιάς. Η αλβανική αστυνομία δεν επέτρεψε σε Ελληνες να περάσουν τα σύνορα, το Σάββατο, προκειμένου να πάνε στους Βουλιαράτες. Αποτέλεσμα αυτού ήταν να προκληθεί ένταση και οι συγκεντρωμένοι να εμποδίσουν οχήματα να περάσουν από την Αλβανία στην Ελλάδα, ενώ παρενέβησαν τα ΜΑΤ για να αποκατασταθεί η τάξη.

Λίγο αργότερα, όσοι δεν κατάφεραν να κάνουν στους Βουλιαράτες, έκαναν το δικό τους μνημόσυνο για τον 35χρονο, με ιερέα που μετέβη για αυτόν τον σκοπό από το Δελβινάκι, σύμφωνα με την ιστοσελίδα epirus-tv.

Μνημόσυνο τελέστηκε και στην Κακαβιά/ Φωτογραφία: epirus-tv
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ