«Μαζί, με στόχο την παιδεία» στις Σπέτσες με την Άννα Κορακάκη [βίντεο] - iefimerida.gr

«Μαζί, με στόχο την παιδεία» στις Σπέτσες με την Άννα Κορακάκη [βίντεο]

Το νέο πρόγραμμα της Alpha Bank «Μαζί
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Να προσπαθείς πάντα για το καλύτερο και να πετυχαίνεις τον στόχο σου. Να καλλιεργείς πνεύμα και σώμα και να γίνεσαι ο άνθρωπος που έχεις ονειρευτεί. Αυτό το μαγικό μάθημα προσφέρουν το σχολείο, τα βιβλία, τα πρότυπα στα μικρά παιδιά, που διψούν για γνώσεις, για μάθηση, αλλά και για παιχνίδι.

Στα χέρια των εκπαιδευτικών, η Alpha Bank, η τράπεζα που βρίσκεται δίπλα στην ελληνική κοινωνία και τον πολιτισμό, βάζει τα κατάλληλα εργαλεία τεχνολογίας, μόρφωσης και άθλησης, ώστε να γίνεται το μάθημα πιο διαδραστικό, πιο αποδοτικό και πιο ευχάριστο.

Η Alpha Bank, μέσα από το πρόγραμμα Εταιρικής Υπευθυνότητας «Μαζί, με στόχο την παιδεία», υποστηρίζει την πρόσβαση των παιδιών στη γνώση και τις τεχνολογίες, ενισχύοντας τη λειτουργία των δημοτικών σχολείων ανά την Ελλάδα, με σύγχρονα συστήματα διδασκαλίας, βιβλία και αθλητικό εξοπλισμό. Η Τράπεζα έχει δίπλα της μια αθλήτρια πρότυπο, τη χρυσή Ολυμπιονίκη και Παγκόσμια Πρωταθλήτρια στη σκοποβολή Άννα Κορακάκη, η οποία βρέθηκε πριν από λίγες εβδομάδες στο Δημοτικό Σχολείο Σπετσών. Η πολυνίκης Άννα Κορακάκη, την οποία υποστηρίζει η Alpha Bank, μαζί με τα στελέχη της τράπεζας, παρέδωσαν τα απαραίτητα εργαλεία για ένα σύγχρονο σχολείο: την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, με ένα ολοκληρωμένο διαδραστικό σύστημα διδασκαλίας, το οποίο περιλαμβάνει πίνακα, ηλεκτρονικό υπολογιστή και μία συσκευή προβολής, βιβλία για να ενισχυθεί η σχολική βιβλιοθήκη και αθλητικό εξοπλισμό για την φυσική αγωγή των παιδιών.

Η Άννα Κορακάκη επισκέφθηκε για πρώτη φορά τις Σπέτσες και το Δημοτικό Σχολείο του νησιού

Τα παιδιά δεν έκρυψαν τον ενθουσιασμό τους που είχαν κοντά τους μια παγκόσμια πρωταθλήτρια και είχαν την ευκαιρία να την γνωρίσουν και να μιλήσουν μαζί της για τις προσπάθειες και τις επιτυχίες της. Η Άννα Κορακάκη, η οποία δεν είχε επισκεφθεί ποτέ στο παρελθόν τις Σπέτσες, εξέφρασε τη μεγάλη της χαρά που βρέθηκε στο δημοτικό σχολείο του νησιού ανάμεσα στα παιδιά και, φυσικά, δοκίμασαν όλοι μαζί τον νέο εξοπλισμό παίζοντας και μαθαίνοντας.

Το πρόγραμμα «Μαζί, με στόχο την παιδεία», ξεκίνησε τον Σεπτέμβριο από το Δημοτικό Αγίας Μαρίνας Νέας Μάκρης και σταδιακά επεκτείνεται, ώστε να καλύψει συνολικά 19 σχολεία, με στόχο να συνεχιστεί και το 2019 σε περισσότερα Δημοτικά της χώρας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Alpha Bank Αννα Κορακάκη Σπέτσες
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ