Η Ελένη Μενεγάκη περιέγραψε πως στα 7 της έβαλε φωτιά στο χριστουγεννιάτικο δέντρο [βίντεο] - iefimerida.gr

Η Ελένη Μενεγάκη περιέγραψε πως στα 7 της έβαλε φωτιά στο χριστουγεννιάτικο δέντρο [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τα Χριστούγεννα είναι μια φορτισμένη συγκινησιακά γιορτή. Για τους μικρούς μια μεγάλη χαρά, για τους μεγάλους μια ευκαιρία για να ανασύρουν όμορφες αναμνήσεις από τα παιδικά τους χρόνια.

Ετσι, έκανε σήμερα και η Ελένη Μενεγάκη και μοιράστηκε εικόνες και ιστορία από τα Χριστούγεννα των παιδικών της χρόνων.

Κορυφαία ιστορία αυτή όταν ήταν 7 χρονών και έβαλε φωτιά στο δέντρο και πήραν φωτιά μέχρι και οι κουρτίνες του σαλονιού τους!

Και πρόσθεσε: «Πόσο χαζή ήμουν, είχα πάρει τα σπίρτα, ήθελα να δω τι έχει μέσα η φάτνη και έκαψα τη φάτνη και τις κουρτίνες του σαλονιού μου. Μπουρλότο! Της είπα μπουρλοτιάζουμε μανούλα και μπήκα μέσα στην ντουλάπα από το φόβο μου γιατί η μάνα μου φώναζε, μαζεύτηκαν οι γείτονες μας…»!

Οσον αφορά το δέντρο, μίλησε για το ασημένιο «ξεπουπουλιασμένο» δέντρο που είχαν: «Είχαμε και εμείς τότε ένα ασημί δέντρο ξεπουπουλιασμένο, δεν ήταν μεγάλο… Εκείνη την εποχή ήταν στην μόδα το ασημί, έχω ακόμα την εικόνα από τα παιδικά μου χρόνια…»!


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ελένη Μενεγάκη
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ