Καμμένος: Θα είμαι δικαιολογημένα απών από το υπουργικό -Εχω συνεννοηθεί με τον πρωθυπουργό - iefimerida.gr

Καμμένος: Θα είμαι δικαιολογημένα απών από το υπουργικό -Εχω συνεννοηθεί με τον πρωθυπουργό

Ο Πάνος Καμμένος διαμηνύει ότι σε συνεννόηση με τον πρωθυπουργό θα είναι απών από το υπουργικό της Τετάρτης
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με ανάρτησή του στο twitter, ο υπουργός Αμυνας Πάνος Καμμένος έσπευσε να ανακοινώσει ότι δεν θα είναι παρών στο υπουργικό συμβούλιο της Τετάρτης.

Διευκρίνισε ωστόσο ότι θα είναι δικαιολογημένα απών καθώς θα λείπει σε προγραμματισμένη περιοδεία με τους αρχηγούς ΓΕΣ και ΓΕΝ στο Ανατολικό Αιγαίο.

«Για να προλάβω σενάρια επιστημονικής φαντασίας αύριο φεύγω με ΚΚ. ΑΓΕΣ ΑΓΕΝ σε προγραμματισμένη περιοδεία στο Ανατολικό Αιγαίο για ευχές στους μαχητές του Αιγαίου. Αυτός είναι ο λόγος απουσίας από το υπουργικό συμβούλιο σε συνεννόηση με τον πρωθυπουργό» έγραψε ο Πάνος Καμμένος.

Για να προλάβω σενάρια επιστημονικής φαντασίας αύριο φεύγω με ΚΚ. ΑΓΕΣ ΑΓΕΝ σε προγραμματισμένη περιοδεία στο Ανατολικό Αιγαίο για ευχές στους μαχητές του Αιγαίου. Αυτός είναι ο λόγος απουσίας από το υπουργικό συμβούλιο σε συννενόηση με τον πρωθυπουργό

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Πάνος Καμμένος υπουργικό συμβούλιο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ