Βίντεο: Δείτε τον Ευάγγελο Βενιζέλο να σφάζει με το βαμβάκι την Βασιλική Θάνου στη Βουλή - iefimerida.gr

Βίντεο: Δείτε τον Ευάγγελο Βενιζέλο να σφάζει με το βαμβάκι την Βασιλική Θάνου στη Βουλή

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την σφοδρή αντίδραση της αντιπολίτευσης αντιμετώπισε η πρωτοφανής απόπειρα της κυβέρνησης να τοποθετήσει ένα δικό της στέλεχος σε μια ακόμα ανεξάρτητη αρχή, διορίζοντας την Βασιλική Θάνου -μέχρι σήμερα σύμβουλο του πρωθυπουργού- ως πρόεδρο της Επιτροπής Ανταγωνισμού για την επόμενη πενταετία.

Ο Μάκης Βορίδης ανέφερε ότι παραβιάζεται ο «πυρήνας» της ουδέτερης λειτουργίας των ανεξάρτητων αρχών και ξεκαθάρισε ότι «για την ΝΔ η συγκεκριμένη πρόταση είναι προκλητική, απαράδεκτη. Υπονομεύει την ανεξαρτησία της αρχής. Γεννά ζήτημα λειτουργίας της ίδιας της αρχής και λέμε από τώρα ότι ως τέτοιο θα το αντιμετωπίσουμε ως κυβέρνηση».

Ζήτημα αμεροληψίας έθεσε και ο κ. Ευάγγελος Βενιζέλος ενώ απευθυνόμενος προς την εκλεκτή του Μεγάρου Μαξίμου είπε: «Είστε πρώην Πρωθυπουργός. Επίτιμη πρόεδρος του Αρείου Πάγου. Θα καταδεχθείτε με τέτοια πορεία να καταλάβετε τη θέση αυτή με αντιρρήσεις; Με ποια αντίληψη θα ασκήσετε τα καθήκοντά σας περί ερμηνείας του Δικαίου;».


Δείτε τον Ευάγγελο Βενιζέλο να «σφάζει» με το βαμβάκι την Βασιλική Θάνου:

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ