Χανιά: Κλειστοί δρόμοι από κατολισθήσεις λόγω των ισχυρών βροχοπτώσεων - iefimerida.gr

Χανιά: Κλειστοί δρόμοι από κατολισθήσεις λόγω των ισχυρών βροχοπτώσεων

Κατολισθήσεις
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Προβλήματα σε πολλά σημεία του οδικού δικτύου της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων προκάλεσε κατά τη διάρκεια της νύκτας η κακοκαιρία που πλήττει την περιοχή με κύριο χαρακτηριστικό τις ισχυρές βροχοπτώσεις.

Όπως δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο αντιπεριφερειάρχης Χανίων Απόστολος Βουλγαράκης, «λόγω καταπτώσεων χωμάτινων όγκων και πετρών είναι κλειστός ο δρόμος από Πλάτανο προς Σφηνάρι Κισσάμου, ενώ κλειστό είναι και τμήμα του επαρχιακού δικτύου κοντά στην παράκαμψη Τοπολίων».

Καταπτώσεις χωμάτινων όγκων και πετρών καθώς και συγκεντρώσεις υδάτων έχουν αναφερθεί σε πολλά σημεία της Περιφερειακής Ενότητας και κυρίως περιοχών των δήμων Πλατανιά Κανδάνου-Σελίνου και Κισσάμου, ενώ στην εθνική οδό Χανίων-Ρεθύμνου κοντά στη θέση Πλατάνι υπάρχει μεγάλη συγκέντρωση χωμάτινων όγκων και πετρών στο οδόστρωμα.

Κατά τη διάρκεια της νύκτας έκλεισε ο δρόμος από Κολυμπάρι προς Νοπήγια λόγω εκτεταμένης κατολίσθησης, ωστόσο από τις πρωινές ώρες η κυκλοφορία αποκαταστάθηκε.

Κατά τη διάρκεια της νύκτας η Πυροσβεστική Υπηρεσία απεγκλώβισε με ασφάλεια οδηγό το όχημα του οποίου ακινητοποιήθηκε κοντά στο Κολυμπάρι λόγω μεγάλης συγκέντρωσης υδάτων στο οδόστρωμα, ενώ ζημιές έχουν αναφερθεί σε εγκαταστάσεις θερμοκηπίων στα Φαλάσαρνα.
Στα σημεία όπου έχουν αναφερθεί προβλήματα, βρίσκονται συνεργεία για εκτίμηση και αποκατάσταση των ζημιών.

Με ανακοίνωσή της η αντιπεριφέρεια Χανίων καλεί τους πολίτες να είναι προσεκτικοί και να αποφεύγουν τις μετακινήσεις. Παράλληλα καλεί τους οδηγούς που κινούνται στο οδικό δίκτυο να οδηγούν με χαμηλές ταχύτητες.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Χανιά κατολισθήσεις βροχές
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ