Κακοκαιρία στη Θεσσαλονίκη -Προβλήματα στα λεωφορεία, ποια δρομολόγια αλλάζουν - iefimerida.gr

Κακοκαιρία στη Θεσσαλονίκη -Προβλήματα στα λεωφορεία, ποια δρομολόγια αλλάζουν

Θεσσαλονίκη
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με δυσκολία πραγματοποιούνται και σήμερα τα δρομολόγια του ΟΑΣΘ λόγω τις κακοκαιρίας «Υπατία» που πλήττει από το πρωί με χιόνια την πόλη.

Οι συνθήκες, κυρίως στους περιφερειακούς δρόμους καθιστούν απαγορευτική την εκτέλεση δρομολογίων του ΟΑΣΘ σε Αγιονέρι, Νικόπολη, Λευκοχώρι, Περιστερά και Λιβάδι.

Συγκεκριμένα, στη γραμμή 69 (Α.Σ. ΙΚΕΑ - Επανομή), το λεωφορείο δεν εκτελεί δρομολόγιο προς Αγιονέρι, στη γραμμή 85 (Λαγκαδάς - Θεσσαλονίκη) δεν πραγματοποιούνται στάσεις στη Νικόπολη, τα Στεφάνια και το Λευκοχώρι, στη γραμμή 86 (Θεσσαλονίκη - Λαγκαδίκια), το λεωφορείο δεν εισέρχεται στο Αρδαμέρι και το Βασιλούδι, στη γραμμή 87 (Θεσσαλονίκη - Βασιλικά), δεν πραγματοποιείται το δρομολόγιο προς Περιστερά, Λιβάδι, Μονοπήγαδο και Αγ. Αντώνιο και στη γραμμή 89Β (Κουφάλια- 'Αγιος Αθανάσιος- ΚΤΕΛ), το αστικό λεωφορείο δεν περνάει από το Τουράκι και τον Πάλιουρα.

Με προβλήματα διεξάγεται το δρομολόγιο της γραμμής 14 καθώς δεν περνά από όλες τις οδούς της περιοχής λόγω ολισθηρότητας και παγετού.

Τέλος, η Πολιτιστική Γραμμή Νο 50, δεν θα πραγματοποιήσει δρομολόγια, λόγω της νέας χιονόπτωσης και της ολισθηρότητας των οδών διέλευσης της γραμμής στην Άνω Πόλη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ