Χανιά: Κατολισθήσεις και βράχια στη μέση του δρόμου από την κακοκαιρία [εικόνες] - iefimerida.gr

Χανιά: Κατολισθήσεις και βράχια στη μέση του δρόμου από την κακοκαιρία [εικόνες]

Κατολισθήσεις
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Προβλήματα σε πολλά σημεία του επαρχιακού οδικού δικτύου προκάλεσαν στην Περιφερειακή Ενότητα Χανίων οι κακές καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν στην περιοχή.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε σήμερα η αντιπεριφέρεια, καλεί τους οδηγούς να είναι προσεκτικοί και να κινούνται με χαμηλές ταχύτητες κυρίως κατά τη διάρκεια της νύκτας.

Οπως σημειώνει το ΑΠΕ-ΜΠΕ τα περισσότερα προβλήματα, όπως αναφέρει η ανακοίνωση, έχουν προκληθεί από κατολισθήσεις πρανών, πτώσεις βράχων και πετρών.

«Συνεργεία της περιφέρειας εργάζονται σε όλα τα σημεία για τον καθαρισμό του επαρχιακού δικτύου, αλλά επειδή οι κατολισθήσεις είναι συνεχείς υπάρχει κίνδυνος για την ασφάλεια των διερχόμενων οχημάτων», επισημαίνεται στην ανακοίνωση.

Η αντιπεριφέρεια, καλεί τους οδηγούς να είναι προσεκτικοί και να κινούνται με χαμηλές ταχύτητες κυρίως κατά τη διάρκεια της νύκτας


Συνεργεία της περιφέρειας εργάζονται σε όλα τα σημεία για τον καθαρισμό του επαρχιακού δικτύου
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Χανιά κακοκαιρία πτώσεις βράχων
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ