Ο Νίκος Μουτσινάς κάνει... κομματάκια παίκτρια του «Ρουκ Ζουκ» που πέταξε μαργαριτάρια [βίντεο] - iefimerida.gr

Ο Νίκος Μουτσινάς κάνει... κομματάκια παίκτρια του «Ρουκ Ζουκ» που πέταξε μαργαριτάρια [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στην Κύπρο έχουν τον αδύναμο κρίκο στην Ελλάδα έχουμε το Ρουκ Ζουκ. Οπου μπορεί τα μαργαριτάρια να μην είναι τόσο επικά, αλλά παραμένουν μαργαριτάρια.

Μια παίκτρια πριν μερικές ημέρες δεν μπορούσε να ξεχωρίσει ούτε τις ισλαμικές χώρες ούτε τα αιλουροειδή και να τονίζει σε κάθε της απάντηση ότι φοβάται ότι θα την σχολιάσει ο Νίκος Μουτσινάς.

Και όντως, έτσι, έγινε.

Ο Νίκος Μουτσινάς την περιέλαβε:

«Γεια σου κορίτσι μου, συγχαρητήρια! Δεν μας άφησες επιλογές… δηλαδή άντε το κοράνι που είναι παραθαλάσσια πόλη να το καταπιώ. από πού έρχεστε; Εμένα αυτή είναι η πάντα η ερώτησή μου! Αυτή η κοπέλα από πού έχει έρθει; Ποιος της είπε ότι το ποντίκι είναι ίδιο με τη τίγρης; Δεν θέλω να στο χαλάσω, αν εσύ καταφέρεις να πας στην παραθαλάσσια πόλη Κοράνι, κάνε και μια βουτιά για εμένα», είπε μεταξύ άλλων ο παρουσιαστής με το γνωστό του χιούμορ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Νίκος Μουτσινάς Αγία Σοφιά Ρουκ Ζουκ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ