Αναπτερώνονται οι ελπίδες της Φώφης -Πλήθος κόσμου σε Βόλο και Καρδίτσα [εικόνες] - iefimerida.gr

Αναπτερώνονται οι ελπίδες της Φώφης -Πλήθος κόσμου σε Βόλο και Καρδίτσα [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Θετικά αποτιμά η Χαριλάου Τρικούπη τη διήμερη περιοδεία της επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής Φώφης Γεννηματά σε Βόλο και Καρδίτσα, μετά και την μεγάλη προσέλευση του κόσμου.

Η κυρία Γεννηματά βρέθηκε χθες το βράδυ στο Βόλο, στη συνεστίαση που διοργάνωση το ΚΙΝΑΛ Μαγνησίας, όπου και μίλησε σε πολυπληθές κομματικό ακροατήριο. Μια αίθουσα κατάμεστη από την οποία η επικεφαλής του ΚΙΝΑΛ επιτέθηκε με σφοδρότητα στον Αλέξη Τσίπρα τόσο για τη Συμφωνία των Πρεσπών, όσο και για το άνοιγμα που επιχειρεί στην κεντροαριστερά.

Αναπτερώνονται οι ελπίδες της Φώφης -Πλήθος κόσμου σε Βόλο και Καρδίτσα [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Η κυρία Γεννηματά έκανε λόγο για μια ευκαιριακή πλειοψηφία που επικύρωσε στη Βουλή την ένταξη των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ ως αποτέλεσμα της συμφωνίας των Πρεσπών που είναι επιζήμια για τα εθνικά συμφέροντα και κρατά ζωντανή τη σπίθα του αλυτρωτισμού. Επεσήμανε ακόμη ότι παραδόθηκαν όλα τα όπλα που είχε εξασφαλίσει για τη χώρα ο Ανδρέας Παπανδρέου το 1995, ο οποίος υποστήριζε πως τίθεται ζήτημα ονόματος αλλά ζήτημα εθνικού κινδύνου. Επιτιθέμενη με σφοδρότητα στον Αλέκη Τσίπρα υποστήριξε πως κανένας τυχοδιώκτης δεν θα λεηλατήσει την παράταξη.

Αναπτερώνονται οι ελπίδες της Φώφης -Πλήθος κόσμου σε Βόλο και Καρδίτσα [εικόνες] | iefimerida.gr 1

«Οι ευθύνες έχουν ονοματεπώνυμο και κανείς στην Ελλάδα δεν θα ξεχάσει τη συμφωνία των Πρεσπών. Και τις ευθύνες προσωπικά του κ. Τσίπρα, όσα επιδόματα και αν τάξει, όσοι ανέξοδες υποσχέσεις κι αν δώσει πανικόβλητος στο δρόμο για τις εκλογές. Σήμερα ενοχλήθηκε στη βουλή γιατί του είπα ότι το στοίχημα της συγκυβέρνησης με την ακροδεξιά θα τον ακολουθεί για πάντα. Και επίσης ότι και να κάνει δεν πρόκειται να ξεφύγει από αυτό. Προσπάθησε και σήμερα να δημιουργήσει εντυπώσεις προοδευτισμού. Αυτό κάνει το τελευταίο διάστημα με το ρεσάλτο που επιχειρεί στην παράταξή μας. Θέλω όμως να διαβεβαιώσω ότι κανένας τυχοδιώκτης δεν πρόκειται να λεηλατήσει την παράταξη του Ανδρέα Παπανδρέου, τη μεγάλη προοδευτική παράταξη. Εμείς θα είμαστε η έκπληξη των επόμενων εκλογών, διότι όλο και περισσότεροι Έλληνες αντιλαμβάνονται ότι το δίλημμα των επόμενων εκλογών δεν είναι απλά ένα θέμα νομής της εξουσίας, το διακύβευμα το μεγάλο είναι αν θα υπάρχει ένα μεγάλο κίνημα αλλαγής για να εξασφαλιστεί η προοδευτική διακυβέρνηση ή αν θα επικρατήσει ο διχασμός και η πόλωση που οδηγούν σε νέες περιπέτειες τη χώρα διότι αυτός είναι ο δρόμος που δείχνει στον ελληνικό λαό ο ΣΥΡΙΖΑ και η ΝΔ», είπε χαρακτηριστικά.

Αναπτερώνονται οι ελπίδες της Φώφης -Πλήθος κόσμου σε Βόλο και Καρδίτσα [εικόνες] | iefimerida.gr 2

Αλλά και σήμερα η εικόνα στην Καρδίτσα ήταν ενθαρρυντική για την Φώφη Γεννηματά. Περπάτησε στην πόλη, συνομίλησε με πολίτες, ενώ βρέθηκε και στην κοπή της πίτας την Νομαρχιακής του ΚΙΝΑΛ, παρουσία εκατοντάδων φίλων του Κινήματος. Παρόντες δήμαρχοι της περιοχής, (Καρδίτσας Φώτης Αλεξάκος, Παλαμά Γιώργος Σακελλαρίου, Λίμνης Πλαστήρα Δημήτρης Τσιαντής και Αργιθέας Λάμπρος Τσιβόλας), ο πρώην υπουργός Νίκος Σαλαγιάννης, ο Γραμματέας του ΚΙΝΑΛ Μανώλης Χριστοδουλάκης, ο Εκπρόσωπος Τύπου Παύλος Χρηστίδης, ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Καρδίτσας Γιώργος Καπράνας και άλλα τοπικά στελέχη του κόμματος.

Αναπτερώνονται οι ελπίδες της Φώφης -Πλήθος κόσμου σε Βόλο και Καρδίτσα [εικόνες] | iefimerida.gr 3
Αναπτερώνονται οι ελπίδες της Φώφης -Πλήθος κόσμου σε Βόλο και Καρδίτσα [εικόνες] | iefimerida.gr 4
Αναπτερώνονται οι ελπίδες της Φώφης -Πλήθος κόσμου σε Βόλο και Καρδίτσα [εικόνες] | iefimerida.gr 5

Από την Καρδίτσα, η κυρία Γεννηματά έθεσε το δίλημμα των εκλογών κατά το ΚΙΝΑΛ: «Ισχυρό Κίνημα Αλλαγής ή διχασμός και νέες περιπέτειες». Η Φώφη Γεννηματά επιτέθηκε ξανά με σφοδρότητα στον Αλέξη Τσίπρα λέγοντας ότι το μόνο χρήσιμο που μπορεί να κάνει για την Ελλάδα είναι να ορίσει ημερομηνία εκλογών ενώ τόνισε ότι η λύση δεν μπορεί να είναι η επιστροφή της δεξιάς.

Υποστήριξε, δε, πως ανοίγονται δύο δρόμοι για τον Ελληνικό λαό. Της πόλωσης και του διχασμού που εκφράζουν ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ αναπαράγοντας την κρίση και της συνεννόησης, γύρω από ένα προοδευτικό πρόγραμμα ελληνικής ταυτότητας, που εκφράζει το Κίνημα Αλλαγής.

Καταλήγοντας η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ εξέφρασε την αισιοδοξία ότι ο πολιτικός φορέας που ηγείται θα είναι η έκπληξη των εκλογών και θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο για την έξοδο της χώρας από την κρίση.

Απευθυνόμενη στον αγροτικό κόσμο τόνισε ότι τα προβλήματα είναι μεγάλα και ότι η κυβέρνηση αδιαφορεί. «Η παράταξή μας όμως πάντα ήταν και είναι κοντά τους», συμπλήρωσε. Παρουσιάζοντας τις προτάσεις του ΚΙΝΑΛ δεσμεύτηκε για την επαναφορά της φορολογίας τους στο 13% και για κάρτα αγροτικού πετρελαίου για τη μείωση του κόστους ενέργειας.

Αναπτερώνονται οι ελπίδες της Φώφης -Πλήθος κόσμου σε Βόλο και Καρδίτσα [εικόνες] | iefimerida.gr 6
Αναπτερώνονται οι ελπίδες της Φώφης -Πλήθος κόσμου σε Βόλο και Καρδίτσα [εικόνες] | iefimerida.gr 7
Αναπτερώνονται οι ελπίδες της Φώφης -Πλήθος κόσμου σε Βόλο και Καρδίτσα [εικόνες] | iefimerida.gr 8
Αναπτερώνονται οι ελπίδες της Φώφης -Πλήθος κόσμου σε Βόλο και Καρδίτσα [εικόνες] | iefimerida.gr 9
Αναπτερώνονται οι ελπίδες της Φώφης -Πλήθος κόσμου σε Βόλο και Καρδίτσα [εικόνες] | iefimerida.gr 10
Αναπτερώνονται οι ελπίδες της Φώφης -Πλήθος κόσμου σε Βόλο και Καρδίτσα [εικόνες] | iefimerida.gr 11
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Φώφη Γεννηματά ΚΙΝΑΛ Καρδίτσα βόλος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ