Συστήματα ασφαλείας από την Πιερία σε όλη την υφήλιο -Σε αεροδρόμια από τη Φρανκφούρτη μέχρι το Νέο Δελχί - iefimerida.gr

Συστήματα ασφαλείας από την Πιερία σε όλη την υφήλιο -Σε αεροδρόμια από τη Φρανκφούρτη μέχρι το Νέο Δελχί

Συστήματα ασφαλείας από την Πιερία... κατέκτησαν τον κόσμο
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με βάση το Αιγίνιο Πιερίας, κοντά στις εκβολές του Αλιάκμονα, μια ελληνική εταιρεία, η Olympia Electronics, έχει κατορθώσει όχι απλά να κινηθεί κόντρα στην κρίση αλλά να αναπτύξει μια ισχυρή παραγωγική βάση καινοτόμων ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας χρησιμοποιώντας τεχνολογία αιχμής, μεγάλο μέρος των οποίων εξάγονται στο εξωτερικό.

Τα συστήματα παραγωγής της εταιρείας, Φωτισμοί Ασφαλείας, Συστήματα Πυρανίχνευσης και Συναγερμού, Συστήματα Ανίχνευσης Αερίων εξάγονται σε 72 χώρες και βρίσκονται από τα αεροδρόμια της Σουηδίας και της Φρανκφούρτης μέχρι και του Νέου Δελχί.

Διαβάστε στο economistas.gr την ιστορία της ελληνικής εταιρείας που κατάφερε να διακριθεί κόντρα στην κρίση και να κατακτήσει τις διεθνείς αγορές με όπλα την τεχνολογία και την υψηλή ποιότητα των προϊόντων της.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Πιερία συστήματα ασφαλείας
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ