Η γάτα του Karl Lagerfeld πενθεί –Ποζάρει με μαύρο βέλο [εικόνα] - iefimerida.gr

Η γάτα του Karl Lagerfeld πενθεί –Ποζάρει με μαύρο βέλο [εικόνα]

Η Choupette
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Φόρο τιμής στο αφεντικό της Karl Lagerfeld απαίτησε η Choupette η γάτα του που σίγουρα θα κληρονομήσει ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό από την περιουσία του, ποζάροντας με ένα μαύρο πέπλο σε μια συγκινητική ανάρτηση στο Instagram.

Η Choupette, που λέγεται ότι θα κληρονομήσει περίπου ένα μεγάλο μέρος της περιουσίας του διάσημου σχεδιαστή, ύψους 150 εκατομμυρίων λιρών, αναφέρει στην ανάρτησή της (ή τουλάχιστον το έγραψε αυτός που διαχειρίζεται τον λογαριασμό της) πως είναι συντετριμμένη.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Thank you everyone for your words of condolence. With a once cold but now simply broken heart, I am going into mourning. I pray that your kind words and well-wishes will help me to put my best paw forward in my future without Daddy @KarlLagerfeld & as my own woman.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Choupette Lagerfeld (@choupettesdiary) στις 20 Φεβ, 2019 στις 3:28 μμ PST

Το γλυκό και άσπρο αυτό γατάκι, ήταν η μεγάλη αγάπη του Λάγκερφελντ και πετούσε μαζί του με ιδιωτικά αεροσκάφη, φορούσε κολάρα με διαμάντια και πόζαρε ως μοντέλο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Choupette Lagerfeld (@choupettesdiary) στις 7 Μάρ, 2018 στις 8:32 μμ PST

Ο λογαριασμός στο Instagram αναφέρει στην λεζάντα της φωτογραφίας με την Choupette με ένα μαύρο καπέλο με φτερά και βέλο: «Σας ευχαριστώ όλους για τα συλλυπητήριά σας (ένα emoji με μια φάτσα γάτας που κλαίει). Με μία κρύα, μέχρι πρότινος, καρδιά και συντετριμμένη, θα πενθήσω. Προσεύχομαι πως τα ευγενικά σας λόγια και οι ευχές σας θα με βοηθήσουν να προχωρήσω μπροστά χωρίς τον Μπαμπά μου Karl Lagerfeld».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Choupette Lagerfeld (@choupettesdiary) στις 6 Δεκ, 2017 στις 8:54 πμ PST

Σίγουρα κάποιος άλλος πρέπει να έγραψε αυτό το κείμενο για την Choupette, αλλά δεν είναι γνωστό ποιος φροντίζει την πανέμορφη Burmese γάτα, μετά τον θάνατο του διάσημου σχεδιαστή Karl Lagerfeld σε ηλικία 85 ετών, την Τρίτη.

Ήταν μία από τις σημαντικότερες συντρόφους του σχεδιαστή και απολάμβανε μια πολυτελή ζωή βγάζοντας μάλιστα πάνω από 2,5 εκατομμύρια λίρες.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Choupette Lagerfeld (@choupettesdiary) στις 17 Ιούν, 2018 στις 4:36 μμ PDT

Η Choupette ξεκίνησε την καριέρα της ως μοντέλο τον Αύγουστο του 2012, ποζάροντας στην αγκαλιά της Λετίσια Κάστα στον πύργο του Άιφελ. Η γάτα έχει χρησιμοποιηθεί επίσης σε πολυάριθμες διαφημιστικές εκστρατείες, συμπεριλαμβανομένων των αυτοκινήτων της Opel και προϊόντων μακιγιάζ.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Choupette Lagerfeld (@choupettesdiary) στις 17 Αύγ, 2017 στις 9:45 πμ PDT

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Karl Lagerfeld Choupette γάτα μόδιστρος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ